2777
2789
عنوان

راه حل برای دل آشوبی چی دارید؟ 🥺

180 بازدید | 17 پست

☹️ خسته شدم ، ناامیدم نا امید ، دلم آشوبه ، هم فردا امتحان دارم ( دانشجوعم) هم برا حرفای مردم و بقیه اذیتم میشم ،  اتفاقات بد هی میاد تو ذهنم ، چیکار کنم رها شم 

گاهی دلم میخواد هیچ پیوندی با جهان انسانها نداشته باشم ... 🥺😓

ذکر بگو

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایه الکرسی بخون ،پشت سر هم و ذکر یونسیه آروم میشی

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟

ازجایی یاکاری که بهت استرس میده وبهم میریزتت دورباش هرچی که هست یکم فاصله بگیر   موزیک خوب وانرژی بخش گوش کن فیلمای شادومثبت وانگیزشی نگاه کن ازفضایی ک الان توشی وحرف مردم وفلان  بیابیرون  فقط خودت میتونی بخودت کمک کنی کارایی روانجام بده که دوست داری حتما ورزش کن استرستوکم مبکنه حالتوخوب میکنه

هميشه به چيزايى كه داريد نگاه كنيد

سلامتى و داشته هاتون 

من با ذكر على بذكرالله تطمئن القلوب اروم ميشم

ذكر يونسيه

استغفار يك دور تسبيح 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
چه ذکریی،؟

ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

یا

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من دور شدم از نماز و ذکر 😭 ، دلم میخواد بخونم ، نمیتونم  

مى تونى فقط بايد اون خلع و نياز و در خودت حس كنى 

ببين همين كه الان به  خاطرش تاپيك زدى و مستاصل شدى فكر نمى كنى يكى از دلايلش همينه كه از خدا دور شدى؟

ذكر و نماز حس نزديكى و پيوند بين خودت و خدا رو ميده

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…