2777
2789
عنوان

بزرگترین درسی که از زندگی گرفتین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 97 پست
اخ صبر ندارم اصلا من

منم اینجوری بودم ولی دیدم وقتی مثلا زود عصبانی میشم یا آمپر میچسبونم یا زود ناراحت میشم هیچی درست نمیشه و بعضی مواقع اوضاع رو بدتر میکنه پس باید صبر کنم

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
با کسی درد دل نکنیم با کسی صمیمی نشیم اول استقلال مالی بعددددد ازدواج سن کم ازدواج نکنیم

استقلال فکری مهم تر از مالیه باید ذهن اماده پذیرش زندگی مشتر باشه 

عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به هیچ کس اعتماد نکن

به هیچ کس وابسته نشو

دلت رو به هیچ تغییری جز تغییر درونت خوش نکن

و بدون مرگ خیلی نزدیکه کاری رو به فردا موکول نکن چون هر شب که چشماتو میبندی ممکنه دیگه بازشون نکنی

هرلحظه هرلحظه بابت سلامتیت خدا را شاکر باش اینو کسی میگه که تجربه ناشکری داشته خدا منو ببخشه

لا تَخَف و لا تَحزَن انّا مُنَجَّوکَ :نترس و غمگین نباش ما تو را نجات خواهیم داد❤️

امضام

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

بچه ها حرفاتون واقعا طلاست من یکم کندم تو جواب دادن دیگه ببخشبد ولی همرو میخونم منم معتقدم مرگ خیلی نزدیکه ولی ازش میترسم متاسفانه

عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸