2777
2789
عنوان

بزرگترین درسی که از زندگی گرفتین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 97 پست
میاد منت کشی؟ 😂مال ما منت کشی نداره چون روز بعدش یادمون میره قهر بودیم 😂

گاهی عذرخواهی میکنه؛گاهی بعدازکارش ک میادخونه شام درست میکنه منم ک تنبل زود آشتی میکنم‌تا اگه دوباره قهرکردم شام درست کنه منم آشتی کنم🤗

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
گاهی عذرخواهی میکنه؛گاهی بعدازکارش ک میادخونه شام درست میکنه منم ک تنبل زود آشتی میکنم‌تا اگه دوباره ...

وای خدا چه سیاستی 😂

عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا چه سیاستی 😂

این ک سیاست نیست سیاستو باید از جاریم یاد بگیری یه مملکتو میچرخونه با یه انگشتش؛من خیلی سادم یا ب عبارتی زود میبخشم.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
این ک سیاست نیست سیاستو باید از جاریم یاد بگیری یه مملکتو میچرخونه با یه انگشتش؛من خیلی سادم یا ب عب ...

اخ گفتی چرا همه جاریا سیاست دارن اخه 😭

اخ گفتی چرا همه جاریا سیاست دارن اخه 😭

۲تا جاری دارم یکیش خیلی سادست هربلایی سرش میارن ولی امون از دست اون یکی؛ب قول بعضیا شیطون هفته ای ۴جلسه میاد پیشش درس یاد میگیره؛والا منو اون جاریم انگشت کوچیکشم نمیشیم؛همش ب خودم میگم چرا نمیتونم مثل اون باشم😥از مَشنگ بودن خودم غصم میگیره.

۲تا جاری دارم یکیش خیلی سادست هربلایی سرش میارن ولی امون از دست اون یکی؛ب قول بعضیا شیطون هفته ای ۴ج ...

منم مثل توام