2777
2789
عنوان

کیکم😭

345 بازدید | 18 پست

کیک هام هیچوقت پف نمی کنه یا اگر یه کم پف کنه وقتی می پزه و فر رو خاموش می کنم پفش ازبین میره.همه روشها رو امتحان کردم. بکینگ پودر خوب, الک کردن آرد، درجه متوسط همزن و وقتی هم همه مواد رو مخلوط می کنم فقط با قاشق چوبی در حد یکدست شدن هم میزنم. کار دیگه ای به ذهنم نمی رسه. در فر رو هم باز نمی کنم. کسی میدونه چکار باید بکنم به جز اینا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قالبو چرب و اردپاشی کردی بزار یخچال خنک شه...فرو ازقبل گرم کن..بکینگ پودر اندازه ایکه گفته بریز..اردو سه بار الک کن همراه بکینگ پودر..در فر رو هم تا یه ربع اول به هیچ عنوان باز نکن

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست

کیک شیفون

کیک شیفون یه کیک خیلی سبک، با بافت اسفنجی و نرمه که میتونه به عنوان پایه خیلی از کیکها استفاده بشه و میتونید هر نوع طعم دهنده ای که دوست داشتین با توجه به ذائقه خودتون بهش اضافه کنید، مثل اسانس یا رنده پوست پرتقال، اسانس موز و آناناس، دارچین و سیب، کشمش و گردو و خلاصه هر نوع خلاقیتی که دوست داشتین میتونین با این کیک انجام بدین. این کیک حتی برای خامه کشی هم بافت مناسبی داره..

#کیک_شبفون_۴_تخم_مرغی

مواد لازم:

تخم مرغ ۴ عدد

شکر ۱ پیمانه سرخالی

آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه

آب جوش یا شیر ۱/۴ پیمانه (من خودم همیشه از شیر استفاده میکنم)

روغن مایع ۱/۴ پیمانه (مخلوط آب و روغن باید بشه ۱/۲ پیمانه که سعی کنید روغنش یکمی بیشتر باشه یعنی یه کوچولو آب یا شیر رو کمتر از ۱/۴ پیمانه بریزین)

بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری سرپر

نمک ۱ پنس

وانیل ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید. سفیده و زرده تخم مرغ رو جدا کنید و با همزن بزنید تا سفیده کف کنه و کمی پفکی بشه بعد نصف شکر رو کم کم بهش اضافه کنید و با همزن بزنید تا سفیده کاملا پفکی و سفت بشه. زرده و باقیمونده شکر و وانیل با همزن بزنید تا زرده کرم رنگ و کشدار بشه. بعد شیر رو به زرده اضافه کنید و کمی از مخلوط آرد رو به زرده ها اضافه کنید و مواد رو بهم بزنید تا یکدست بشه بعد روغن رو اضافه کنید و بقیه آرد رو بشه اضافه کنید و مواد رو فقط در حدی که با هم مخلوط بشن بهم بزنید بعد سفیده رو به مواد اضافه کنید و با لیسک مواد رو بهم بزنید. مواد رو تو فالب ۲۰ سانتی که از قبل چرب کردین و کاغذ روغنی انداختین بریزید و چند تا ضربه به قالب بزنید تا حبابهای هوا داخل خمیر خارج بشه.

بعد قالب رو توی فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردین بذارید ۱ ساعت تا ۱:۱۵ دقیقه بمونه (البته وقتی روی کیکتون طلایی قهوه ای شد با فرو بردن خلال دندون تو مرکز کیک از پخت کیک مطمئن بشید) بعد فر رو خاموش کنید و بذارید قالب ۵ دقیقه دیگه تو فر خاموش بمونه و بعد قالب رو از فر در بیارید و کیک رو روی توری مشبک منتقل کنید و بذارید کاملا خنک بشه. برای اینکه کیکتون در حین سرد شدن خشک نشه میتونید روی کیک یه دستمال نخی تمیز بندازین

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

فقط وفقط مشکل فره منم با فر خودم کیک درست می کنم ازخودم بدم میاد می گم بلد نیستم فلان بهما وچی وچی رفتم تو فر مادرم درست کردم بهترین کیک دراومد که هیچ وقت باورم نمی شد عزیزم فر ازهمه چی مهم تره 

💕هربژی کورد💕 درپس هر قضاوت ما یک نفر می جوشد  یک نفرمی سوزد  ویک نفر می میرد   قبل از آنکه زبانت آلوده ی کشتن کسی شود  حرفهای خامت را بگذار خوب بپزند...!   کاربرساله ۹۵هستم خودمم نمی دونم چطور اومدم اینجارو پیداکردم مثل چراغ جادویی یه هو اومدم تو تاچشم بازکردم اوه چندسال گذشته ومن معتاد شدم 😁

پایه کیک رو از دستور کیک شیفون چهار تخم مرغی استفاده کردم منتها دستور رو نصف کردم و از دو تخم مرغ استفاده کردم.

بجای قالب هم از قوطی رب گوجه استفاده کردم.

کف قوطی رو کاغذ روغنی بندازید خوب چرب کنید و آرد پاشی کنید

کیک بعد از پخت که خنک شد دورش رو آروم با چاقو آزاد کنید خیلی راحت از داخل قوطی در میاد.

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

و اینکه مواد باید با قالب هم خونی داشته باه مثلا قالب بزرگ یا کوچک نباشه

دمای فر خیلی مهمه حتما از قبل باید گرم شده باشه به جای شیر ، آب بریزی پف کیک رو بیشتر میکنه بکینگ پودر هم باید تازه باشه همیشه تو یخچال نگه دار نیم ساعت قبل پخت هم تمام موادتو از یخچال بزار بیرون تا هم دما بشن چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید