2777
2789
عنوان

تجربه ی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 3626 بازدید | 114 پست
یعنی تا عید زنده ام

وای خدا 

خدا بهت کمک کنه بخاطر بچهات یه کاری کن یه درمونی چیزی 

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای😥😔ان شاء الله زود زود سلامتی تو بدست بیاری آجی😔😔خیلی ناراحت شدم.

اگه میتونی برای بدست آوردن سلامتیت نذر کن. اونوقتی یکی تو تاپیک گفت نماز حضرت رسول خیلی حاجت میده. خودم تاحالا نخوندم. از تو مفاتیح پیداکن بخون

💚 اللهم عجل لولیک الفرج💚
۲۴

ای وای ... خدا به جوونیت و بچه ی کوچیکت رحم کنه بحق حضرت زهرا سلامتیتو بهت برگردونه خیلی این روزا میشنوم که میگن خواهر نامهربون دارن هنوز در عجبم چرا خواهرت اینکارو درحقت نکرد الان مطمئنا پشیمونه...میتونی ببخشی اگه یه روز بخاد ببخشیش؟

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
ای وای😥😔ان شاء الله زود زود سلامتی تو بدست بیاری آجی😔😔خیلی ناراحت شدم. اگه میتونی برای بدست آور ...

بلد نیستم و از طرفی می ترسم بخونم و نشه و همین ی ذره اعتقاد هم بره

شیطان را خواهم کشت... 
ای وای ... خدا به جوونیت و بچه ی کوچیکت رحم کنه بحق حضرت زهرا سلامتیتو بهت برگردونه خیلی این روزا می ...

الان باردار ه و حتی بهم زنگ نزده بهش گفتم بعد مرگم هم نیاد نه سراغ خاکم نه پیش بچه هام 

شیطان را خواهم کشت... 
الان باردار ه و حتی بهم زنگ نزده بهش گفتم بعد مرگم هم نیاد نه سراغ خاکم نه پیش بچه هام 

خواهر برادر دیگه یا پدر مادر اونا نمیتونستن کمکت کنن؟

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
بلد نیستم و از طرفی می ترسم بخونم و نشه و همین ی ذره اعتقاد هم بره

بخون خواهش میکنم ازت عزیزدلم🌹 اگه نشد به این معنی نیست خدا صداتو نشنیده یا نمیخوادت...که اعتقادتو از دست بدی.

حتما صلاح نیست. منم بلد نیستم باید بری تو مفاتیح تو ضیحاتشو نوشته

💚 اللهم عجل لولیک الفرج💚
آقا من خودم گوه چوس نالم اینارو نخونیین افسرده تر میشین ..با عرض پوزش از اسی 

نفهمیدم یعنی حرفای من چوس ناله است ؟؟؟نه نزاکت داری نه انسانیت

شیطان را خواهم کشت... 
من خدا رو تو زندگیم نداشتم

چقدر حرفت قشنگ بود اولش که خوندم می خواستم همینو بهت بگم 

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️