نزدیک یک سال قبل به خاطر جریان ورشکستگی شوهرم و دعوا و اینا افسردگی بعد از زایمان و خیلی مشکلات دیگه یک روز تصمیم گرفتم ب زندگیم پایان بدم این شد ک وقتی شوهرم بازداشت بود رفتم دارو خانه و ۱۰ بسته قرص قلب خریدم از هر داروخانه یک بسته و منتظر فرصت شدم
خداروشکر که با خودکشی نمردین خواهر جان، چون دنیای ابدیتو نابود میکردی ولی اینو بدون خدا داره نگات میکنه اگه از این بیماری نجاتت داد خداروشکر کن اگرم توسط این بیماری فوت کردی مطمئن باش خدا داره پاکت میکنه که خاکت کنه نشنیدی مگه میگن خدا بخاد ادمو پاک کنه ببره یا سلامتیشو مبگیره یا جون بچشو میگیره یا تمام مالشو ،ان شالله خدا ب حق فاطمه الزهرا س معجزه بندازه ب زندگیت و شفا پیدا کنی بچه هات زیر سایت بزرگ شن
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خیلی بی معرفته خواهرت مطمین باش یا سر بچش میاد یا عذاب سنگینی میبینه
اونوقت چرا نیومد دلیلش چی بود؟
با خواهرت دوقلویی؟
پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت