شاید یکی مثل من اتیشش اون لحظه تند بود و این کارو کرد واقعا جون ادما براتون مهم نیست اگر درک نمیکن ...
اخه چرا حرف الکی خب میزنی؟ بچه برو بازیتو کن تورو چ ب این حرفا و کارا. جو میدی اول صبحی
اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قرص برنج راحت بدون درد؟؟؟؟ من دوستم قرص برنج خورد جلو چشمام جون داد تمام اندام داخلیش و ذوب کرده بود داشت از تشنگی هلاک میشد ولی اجازه نداشتیم بهش آب بدیم .فقط با دستمال لبش و تر میکردیم .که دکتر اومد گفت بهش آب بدید بخوره 😔 کارش تموم شده بود. بدترین مرگی بود که دیدم .ده ساله زیر خاکه دختر مثل هوری
قرص برنج راحت بدون درد؟؟؟؟ من دوستم قرص برنج خورد جلو چشمام جون داد تمام اندام داخلیش و ذوب کرده بود ...
والا بهترین کارو کرده میخواسته بمونه تو این دنیا ک همش شده فساد و گرونی و بدبختی
اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
فکر خودکشی بده. خودم داشتم . و متأسفانه بعد از مدتی اقدام کردم. باید سریعأ با مشاور تماس بگیری. مگر اینکه همینجوری گفته باشی. اگه به روش و این چیزا فکر کنی خیلی خطرناکه
چند سالته اینقدر بی ادب و نامحترمانه صحبت میکنی مگر من گفتم شما بیاید تو تاپیکم نظر بدید؟؟ زندگی من ...
برووو بابا.حالت خوش نیست. تو اومدی نوشتی با چی خود کشی کنم. دیونه ای انگار. زندگی تو ب من چ. اه ولم کن ریپ نزن دیگ