2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا

بیاد هم فقط به کادر درمان و افراد بالا ۶۵سال با بیماری خاص میزنن

من که عموم انگلیسه،میگه از یک ماه پیش واکسیناسیون رو شروع کردن،و فقط واسه کادر درمان.امکان اینکه به همه بزنن اصلا نیس.و اگه بخوان اینکارو کنن،دوسالی طول میکشه

اگه بياد ميخواين بزنين واكسني كه معلوم نيست چه بلايي ميخواد سرمون بياره

نه

ما که به هیچ کدوم خارجیا اعتماد نداریم.

داخلیا رو هم هنوز تصمیم نگرفتیم

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
چقدر باحالید به خدا 

بهترين كشور از لحاظ بيماريهاي عفوني روسيه است چون بسيار سرده و داروها و پزشكان مخصوص داره روسيه از ايران تقاضاي همكاري كرده تو ساخت دارو حالا داشته باش امريكا واكسن فروخته به هيلي از كشورها مثل تايوان و تايلند اينقدر عوارض داشته كه واكسيناسيون رو قطع كردند امريكا روزي ٢٠٠٠نفر كشته داره براثر كرونا چرا رو خودشون نميزنن واكسن رو تا كنترل كنند ؟؟تو اسراييل ٢٠٠نفر بعد واكسن به كرونا مبتلا شدند واكسيناسيون رو ادامه ندادند برزيل دوست و متحد امريكا ست اما واكسن امريكايي نميزنه چون ميدونه تازه قراره همه موش آزمايشگاهي بشن

سازمان نظام پزشکی ، واکسن روسی رو قبول نداره  سازمان بهداشت جهانی تایید نکرده  فقط فایزر ...

فایزر با این همه تلفات برای شما قابل اعتماده؟!!!!

پشمام!

تازه فایزر حق شکایتو هم از سر شرکت خودش باز کرده....

منبع اخبار ما هرچی باشه مال شما حتما فقط اینترنشنال و بی بی سی منهای کمی تفکر!!

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
شک نکن منبع خبری ایشون همون ۲۰:۳۰هست🤣

اصلا تلويزيون خونمون جز شبكه پويا جايي نميبينه من كاوش مديا تو اينستا رو ميبينم كه ترجمه و زيرنويس بزرگترين خبرگذاريهاي دنيا رو داره شما هم از منوتو و اينترنشنال بياييد بيرون