2777
2789
عنوان

شما باشید وارد رابطه میشید

154 بازدید | 18 پست

من توی ی شهرستان نسبتا کوچیک زندگی میکنم چهار سال پیش وقتی هجده سالم بود با پسر یکی از دوستای خانوادگیمون وارد رابطه شدم و سه سال پیش تمام شد من تو این مدت با هیچ کس وارد رابطه نشدم خواستگارا و پیشنهادایی داشتم که به دلم نبودن باتوجه به اینکه توی شهر بزرگی زندگی نمیکنم و ممکنه کسایی که به من پیشنهاد رابطه ای رو بدن برای اشنایی از دوستای همون عشق اولم باشن که حتی نمیدونن منو و اون با هم تو رابطه بودیم یا بدونن اشکالی داره؟ اون خودش دوست دختر داره سه ساله جدا شدیم منم اون موقع بچه بودم اونم با همه دوست و رفیقه شهرم بزرگ نیست اگه بخوام خیلی سخت گیری باید با کسی وارد رابطه نشم دیگه حالا شماها چی میگید به عنوان ی خواهر بزرگتر

فعلا ولنتاین نزدیکه دست نگه دار ک میفتی تو خرج

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تا اخر عمرت میخوای اینجور فکر کنی که دوستای نزدیکشن خواستگارات

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
خب تا اخر عمرت میخوای اینجور فکر کنی که دوستای نزدیکشن خواستگارات

نه عزیز من ما هم دوست خانوادگیم هم شهر کوچیکه هم اون با همه رفیقه محدوده رفت و امدامون بهم نزدیکه بخاطر همین خیلبا ممکنه اشنای اون باشن

عزیزم اون خودش دوس دختر داره  داره عشقو حالشو میکنه بد شما بخاطر اینک س سال پیش از رو بچگی بای ...

بد میترسم به گوشش برسه بگه اره رفته با دوست و اشنای من؟ من چ کنم همه ی جورایی اونو میشناسن و شهر کوچیکه سه ساله 

بد میترسم به گوشش برسه بگه اره رفته با دوست و اشنای من؟ من چ کنم همه ی جورایی اونو میشناسن و شهر کوچ ...

خب برسه ب اون چ ربطی داره اخه اون کی باشه ک بخاد تو زندگیت دخالت کنه

🖤erfanam🖤

[QUOTE=175367028]نه عزیز من ما هم دوست خانوادگیم هم شهر کوچیکه هم اون با همه رفیقه محدوده رفت و امدامون بهم نزدیکه بخ ...[/QUOT

به این موضوع فک نکن سره وقت خودش بهترینا واست اتفاق میوفته

الان انرژی و فکرتو بذاری روی موضوعی که اصلا ته نداره😅،تازه چند سالم گذشته

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
یعنی وارد رابطه بشم اشکالی نداره؟

رابطه جدی اشکالی نداره

اگر انقد نگرانی وارد رابطه دوستی نشو به نظرم