2777
2789
عنوان

شب عروسی

1201 بازدید | 25 پست

سلام دوستای گلم میخواستم نظر شمارو راجبه این اتفاق بدونم و بفهمم واقعا حق دارم که مادرشوهرمو از دلم بیرون کنم یا نه.

ما سر کرونا اسفند پارسال عروسیمون بهم خورد .اردیبهشت خشک و خالی رفتیم سر خونمون و تیر ماه دیگه لباس پوشیدیم و یه جشن ۱۰ نفره گرفتیم و رفتیم خونمون.حالا مشکل اینجاس خانواده شوهرم شهرستان هستن و شبی که لباس عروس تنم بود با ما اومدن خونمون.منو شوهرمم شب رفتیم اتاق بیرون نیومدیم اصلا از پذیرایی یکم باهامون حرف زدن اما شوهرم محل نداد صبح زودم رفتن.به نظر شما هم کار اشتباه کردن؟یا چون شب اول نبوده مهم نیست؟

تعداد رای : 41
نظرسنجی
من
22
53%
مادرشوهر
19
46%

من قشنگ متوجه نشدم یعنی اومدن خونتون شما بهشون رو ندادید اوناهم صبحش بیخبر رفتن؟

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از کجاش ناراحت شدی؟

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

شما بی احترامی کردین اونا مهمون شما بودن 

یعنی واقعا رفتین تو اتاق اونارو تنها گذاشتین؟

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید

اینکه خراب شدن سرتون درست نبوده

ولی اینم‌که شما بری توی اتاق و نیای بیرون خیلی بده.‌من با مادر خودمم اینجوری بکنم دیگه تحویلم نمیگیره‌ به هر حال شما صاحبخونه بودی و اونا هم‌مهمون و از شهرستان هم‌اومدن و از طرفی شب اول عروسیتون که نبوده. 

اینام عروس داماد بودن دیگه🤫

خب عروس داماد باشن ادم که هستن هنوز اداب معاشرت بلد نیستن میگه اونا از تو پذیرایی باهامون حرف میزدن اینا تو اتاق بودن

منکه مغزم سوت کشید

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید
اینام عروس داماد بودن دیگه🤫

چه ربطی داره واقعا... 🤫🤫🤫خواهر منم دوسه ماه پیش لباس عروس پوشید، بعد شام لباسشو دراورد اومد نشست پیش بابام اینا. چون شوهرش از شهر دیگه اومده بود. میرفت با شوهرش تو اتاق نمیومد بیرون؟؟

2790
2778
2791
2779
2792