2777
2789
عنوان

دهه هشتادی

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 78 پست

سلام، دهه هشتادی بودن که همیشه برای من باعث افتخار بوده عجیبه این رو میشنوم 😄

اما اگر کسی رو دیدین که این حرف رو زد بهش بگید که شاید بهتره از کلمه ی(بعضی ) استفاده کنه و بگه بعضی از دهه هشتادیا این ویژگی رو دارن چون معمولا خیلیا از این کلمه استفاده نمیکنن و به عنوان مثال میگن شیرازیا تنبلن، خیلی جمله سازی بدی هستن بهتره بگیم بعضی از شیرازیا تنبلن 😄

حالا اینکه یه مثال بود اما من که فکر میکنم دهه هشتادیا بهترینن😍

😎#با_افتخار_دهه_هشتادیم🙂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من خودم دهه هشتادیم ولی خب دهه هشتادی داریم تا دهه هشتادی همین چند روز پیش یکی تایپیک زده بود دربار ...

😂😂😂😂😂خداااااااااااا منو بکش 

والا منم دهه هشتادی ام ولی دوازده سالگیم اینطور نبود 

من اینطوری نبودم به خدا فقط درس می خوندم این چیزا حالیم نبود 

مگه هم دهه ایه من نیست؟

پس چرا شبیهش نیستم😂😂😂

اوایل که وارد محیط کار شده بودم سنم کم بود نسبت به همکارام، همکارای دهه پنجاهیم بهم میگفتن متولد چندی ؟ حتما شصت و شوتی😂😂

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اوایل که وارد محیط کار شده بودم سنم کم بود نسبت به همکارام، همکارای دهه پنجاهیم بهم میگفتن متولد چند ...

به منم فقط کافیه بگن دهه چندی؟

میگم خب ۸۰ 

میگن یا ابوالفضل برو اونطرف گودزیلا‌ 

تازه این اولشه بعدش با من خیلی بد برخورد می کنن😂😂😂😂😂😂

حالمو بد می کنن  توی ی جمع فقط کافیه سنمو بگم  بدون اینکه حتی حرفی بزنم رفتارای بدی باها ...

گلم سعی کن بهش اهمیت ندی اگه هم دیدین حرفشون رو تکرار میکنن با ارامش واعتماد به نفس بگو شما هم دست کمی از ما ندارین فکر نکنین والا این طوری رفتار نمی کردین یا این طوری صحبت نمی کردین

کی مسخره میکنه؟ چرا واقعا؟🤔

تو محیط خانواده 

بیرون همیشه بوده 

مثلا می پرسن چند سالته؟

میگم ۱۸ سالمه 

بعدش ی رفتارهای عجیبی نشون میدن انگار آدم فضایی دیدن حس غیر عادی بودن بهم دست میده😑‌به خاطر دهه هشتادی بودنمه همین اکثرشون هم سنشون بالاست هیچی نمیگم‌فقط حالم بد میشه  

تو محیط خانواده  بیرون همیشه بوده  مثلا می پرسن چند سالته؟ میگم ۱۸ سالمه  بعدش ی ...

نمیدونم والا

به نظرم زیاد سخت نگیر

بیخیال

ولی تعجب میکنم که چرا بی دلیل مسخره میکنن