2777
2789
عنوان

دهه هشتادی

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 78 پست
حالمو بد می کنن  توی ی جمع فقط کافیه سنمو بگم  بدون اینکه حتی حرفی بزنم رفتارای بدی باها ...

شما خجالت زدشون کن با رفتارات میگذره خودتو اذیت نکن زندگی خیلی بالا مایین داره این نیز بگذرت مهم خودتی که باید با تلاشت خودتو نشون همینا بدی

نه  ببین کسی که رفتارش درست باشه خودشو زیاد نشون نمیده و بی ادبی نمیکنه ولی اونایی که تو فضا ها ...

آدم بی ادب فقط تو این دهه نیست

حتی کسایی هستن که سنشون بالاست و ذره ای شعور ندارن  بدون اینکه حتی چیزی بگم  مسخرم می کنن و به خاطر دهه ای که متولد شدم منو قضاوت می کنن 

اما من هیچوقت دهه نودیارو  مسخره نمی کنم شمارو  نمی دونم ولی من واقعا درکشون می کنم خیلی حس بدی داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آدم بی ادب فقط تو این دهه نیست حتی کسایی هستن که سنشون بالاست و ذره ای شعور ندارن  بدون اینکه ...

عزیزم من کلی توضیح دادم الان حرف من برعکس حرف شما نبود  نمیدونم چرا متوجه حرف من نمیشید به هر حال امیدوارم شرایطتتون بهتر شه . ✋

بخاطر رفتار های سخیف خیلی از هم دهه ای هامون 

متاسفانه به همه نسبت میدن 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

من دهه‌شصتیم ما هم که نوجوان بودیم بخاطر رفتارها و کارهاموم مورد انتقاد نسل‌های قبل بودیم

کلاً همیشه جو همین بوده و هست

ده و بیست سال دیگه نوبت گیر دادن‌های دهه‌هشتادی‌ها به نسل‌های دیگه میرسه

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

این چه حرفیه 😐خوب و بد بودن و رفتار آدما ربطی به زمان به دنیا اومدنشون نداره!من خودم هفتادیم اما کاری با کسی ندارم 🌹😘

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
بخاطر رفتار های سخیف خیلی از هم دهه ای هامون  متاسفانه به همه نسبت میدن

آخه این خیلی بده  که به خاطر دهه ای که توش متولد شدیم و هیچ نقشی توش نداشتیم اینطوری قضاوتمون کنن یا مسخرمون کنن 

حتی از بیان کردن سنم هم خجالت می کشم نکنه که  مسخرم کنن قضاوت کنن واقعا خسته کننده شده این وضعیت

دقیقا  بی دلیل هم مسخره می کنن  اتفاق افتاده ازم پرسیدن چند سالته گفتم ۱۸  مگه ول ...

منم۱۸ سالمه دهه هشتادیم

ولش کن بابا جدیشون نگیر

بد رفتار میکنن بعضیا واقعن ولی برات مهم نباشه

امانت دارِ چادرِ خاکیِ مادرم زهرا(س)♥آنان که علی را خدا پندارند، کفرش به کنار عجب خدایی دارند:)))قسمت میدهم آقا به آوینی و تهرانی و چمران،جدایم مکن از لشگر خوبان، ز سیّد علیِ خامنه ای رهبرِ خوبان:) در جاده انقلاب روی تابلو نوشته: جاده لغزنده است، دشمنان مشغول کارند ، با دنده لَج حرکت نکنید دیر رسیدن به مقام بهتر از نرسیدن به امام است ، سرعت بیشتر از سرعت ولایت فقیه نباشد ، اگر پشتیبان ولایت نیستید کمربند دشمن را هم نبندید ، با وضو وارد شوید جاده مطهر به خون شهداست...الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته علی ابن ابي طالب(ع) من روضه تورا شنیدم و زنده ام هنوز..این رسم عاشقی نبود خاک برسرم"یا ابوالفضل العباس" ما گم شدگانیم که اندر خمِ دنیا، تنها هنر ماست که مجنونِ حسینیم.. در بندِ کسی باش که در بندِ حسین است:) شکستم، شکستی، شکستند دلِ مهدی را.. و این قصه هنوز ادامه دارد   ترک گناه دل آقا رو شاد میکنه بیا تا گناه نکنیم به نیت تعجیل در ظهورش و به رسم رفاقت گناه نکنیم:) به خاطر دلِ عزیزِ فاطمه... کاش من همه بودم، با همه دهان ها طُ را صدا میزدم:)) شیرین تر از این شور ندیدم همه عمر، شوری که خدا در دلم افکنده حسین است(صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین)

من معلمم شاگرد دهه هشتادی خیلی داشتم تو نقاط مختلف تهران 

راستش رو بخوای تصور منفی که در مورد دهه هشتادی ها هست بخاطر اینه که خیلی به بزرگتر احترام نمیزارن  حتی برای مشاهیر ادب و فرهنگ کشور هم احترام قائل نیستن خیلی همو دست میندازن  خیلی تو حرف زدن فحاشی میکنن ب این دلیل هست ک فک میکنن دهه هشتادی ها ب قول معروف الان کودزیلان 

البته این تصور  درست نیست نمیشه جمع بست اصلا قطعا بچه های مودب و فهیم دهه هشتادی هم داریم ولی خب همه کلیت رو در نظر میگیرن 

او همین تاپیک خودت هم ببین کسایی ک می‌خوان دفاع کنن  ادبیاتشون چطوره   توهین در هر صورت خوب نیست چ ب دهه هشتادی چ نودی چ شصتی

من خودم دهه هشتادیم ولی خب دهه هشتادی داریم تا دهه هشتادی

همین چند روز پیش یکی تایپیک زده بود درباره ناخون مصنوعی ۱۲ سالش بود

کلاس پنجم😓

امشو شوشه لیپک لیلی لونه 💜😐                              اگه توی تاپیکا یه چیز کاملا بی ربط گفتم به روی خودتون نیارین و ب دل نگیرین. همیشه موضوع تاپیکا رو اشتباه متوجه میشم :/