2777
2789
عنوان

دهه هشتادی

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 78 پست
حس میکنن حالیشونه اگه عقل داشتن توهین نمیکردن من خودم اصلا باهاشون صحبت نمیکنم 

دقیقا فقط کافیه بگم ۱۸ سالمه انقدر مسخره می کنن و رفتارای عجیب غریب نشون میدن حس غیر عادی بودن بهم دست میده 

خدایا نکنه از ی سیاره ی دیگه اومدم؟😂😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پشت دهه خوب حرف زیاده نمونش دهه هشتاد 😂😂😂

این دهه شصتیایی که خیلی به خودشون مینازن فقط یه جواب میشه بهشون داد 

تاکسی خالی زیاد بوق میزنه

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔
بستگی به برخوردت داره عزیزم  ولی اگه بی دلیل رفتارا و حرفای زشت بزنن بهت واقعا بی شخصیتن

کاملا بی دلیله 

مثلا می پرسن چند سالته میگم ۱۸ بعدش ی رفتارای عجیبی از خودشون نشون میدن انگار مثلاجن دیدن یا ی آدم فضایی دیدن😂😂😂

🙄😒🙄چیتون حسادت داره واقعا ؟؟؟؟؟🤣🤣🤣یه سری این رفتاراست که خوباتونو گم کرده

شما بپا نترکی

عمو تهرونمون دیگ شیری شدع دلم ع مردم شیری پرع رفتارشون همع شیری طورع یکی میخاد اعصابمو شیری کنع انها ب من خندیدن چون متفاوت بودم من ب انها خندیدم چون همع مث هم بودن                            من حقیقتا رو میگم ب من چ حقیقتا تو جامع فحشع  تنهایی عشقع وقتی خودمو دارم بقیع رو میخام چیکار?  بعضی چیزا از بیرون سفیدع از درون سیا                    بعضیا يه جوري اصرار دارن که بايد بچشون پسر بشه، انگار سلسله‌ی پادشاهيش بدون پسر منقرض ميشه   
این دهه شصتیایی که خیلی به خودشون مینازن فقط یه جواب میشه بهشون داد  تاکسی خالی زیاد بوق میزنه

من خودم دهه هفتادیم ولی هر حرفی پشت دهه شصتیا اشتباهه بیشترین آسیب و اونا دیدن به معنا واقعی نسل سوخته ان زمان جنگ و توپ و تفنگ به دنیا اومدن و رفتار پدر مادرای اون زمان و نبود هیچ انکاناتی و کتک خوردن از معلما و تدریس نادرست همه ی اینا رو نه ماها میتونستیم تحمل کنیم نه شما نه آینده ها الان همشون سختی زیاد کشیدن خیلیاشونم به جاهای خیلی خوبی رسیدن اصلا درست نیست حرفتون

چند وقت دیگه بحث دهه نودیاست چون دهه هشتادیا معمولا الان یا چند سال پیش نوجوون بودن و کاراشون یکم بچ ...

خب چه ربطی داره؟

یعنی همشون ی جورن؟

یعنی فقط کافیه بفهمن تو این دهه متولد شدم همین خیلی عجیبه

من خودم دهه هفتادیم ولی هر حرفی پشت دهه شصتیا اشتباهه بیشترین آسیب و اونا دیدن به معنا واقعی نسل سوخ ...

گفتم دهه شصتیایی که به خودشون مینازن 

نه همشون 

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔
از چی نترکم نیرمو کلن خوندی هیچ کس بی هدب و دوست نداره واقعا رفتارتون خجالت اوره

بی هدب😂😂

شماهم کامل نخوندین من برا شوخی گفتم اگع توجع کردع باشین واگرنع من با بقیع چیکار دارم حوصلع دردسرم ندارم محض اطلاع تون 😒

عمو تهرونمون دیگ شیری شدع دلم ع مردم شیری پرع رفتارشون همع شیری طورع یکی میخاد اعصابمو شیری کنع انها ب من خندیدن چون متفاوت بودم من ب انها خندیدم چون همع مث هم بودن                            من حقیقتا رو میگم ب من چ حقیقتا تو جامع فحشع  تنهایی عشقع وقتی خودمو دارم بقیع رو میخام چیکار?  بعضی چیزا از بیرون سفیدع از درون سیا                    بعضیا يه جوري اصرار دارن که بايد بچشون پسر بشه، انگار سلسله‌ی پادشاهيش بدون پسر منقرض ميشه   
بیخیال ی دوره به شصتی ها گیر میدادن الان نوبت شماست فقط بیخیال😐

صفت های ناجور 

من ۱۸ ساله قشنگ شخصیتم خورد میشه هیولا گودزیلا دهه هشتادی ی جور رفتار می کنن انگار جنی آدم فضایی دیدن خیلی عجیبه خیییلی😂😂😂😂😂😂

کلن خیلی کار احماقانه ایه از رو دهه نوع برخوردشون و مشخص میکنن

دقیقا 

بی دلیل هم مسخره می کنن 

اتفاق افتاده ازم پرسیدن چند سالته گفتم ۱۸ 

مگه ول می کردن؟😂خیلی حالم خراب شد در حالی که من هیچی نمیگم

من هردوتا بچه هام دهه هشتادین فقط بگم اعتماد به نفس داشته باش خودت رو کم ندون 

حالمو بد می کنن 

توی ی جمع فقط کافیه سنمو بگم 

بدون اینکه حتی حرفی بزنم رفتارای بدی باهام دارن 

انگار که ی جرمی مرتکب شدم کلا درکشون نمی کنم

خب چه ربطی داره؟ یعنی همشون ی جورن؟ یعنی فقط کافیه بفهمن تو این دهه متولد شدم همین خیلی عجیبه

نه  ببین کسی که رفتارش درست باشه خودشو زیاد نشون نمیده و بی ادبی نمیکنه ولی اونایی که تو فضا های مجازی میبینیم کلی فحش میدن و بی ادبی میکنن  خوب همه میبینن اونایی که که با دبن و درس خون و با احترام که اینجور جاها بی ادبی ازشون نمیبینیم کلا ازشون بی خبریم اتفاقا امروز برنه ای داشت از تلویزیون پخش میکرد به نام دهه هشتادی یه دختر و اورده بودن رتبه ۱۹ کنکور یعنی کیف کردم از ادبش . ولی من تو این فضا ها چند تا دهه هشتادی دیدم که با ادب رفتار میکردن بع۲یا شون یه فحش هایی میدن من خجالت میکشم حاشون. متاسفانه سن نوجوونی سن بدیه تو همه دوره ها هم بوده چه ماها که دهه هفتادیم چه قبل ماها به خدا ما دهه هفتادیا هم این حرفا رو میشنیدیم  الان همسرمم دهه ۶۰ هست خیلی هز این حرفا شنیده کلی برای من میگه . چند سال دیکه دهه نودیا جاتونو میگیره