من ۱۴آبان عمل داشتم.۹تومن شد.خیلی خیلی عمل راحتی بود هیچی فهمیدم.اصلا حالم بد نشد دردم نداشتم.فقط تا ۳روز اول تامپون داشتم کلافه بودم دهنم خشک میشد گلودرد گرفته بودم که اونم با مایعات خوردن بهتر میشد
آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
من اصلا درد نداشتم.تازه دکترمم گفته بود عملت خیلی عمل سختی بود و روش کار شده بود.هرکس با توجه به بدنش واکنش نشون میده.من بعد اینکه بهوش اومدم عین بلبل با مامانم حرف میزدم.ولی هم اتاقیام یا داشتن بالا میاوردن یا هذیون میگفتن
آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
سلام عزیزم شما با کدوم دکتر و کدوم شهر بودید ؟ الان از نتیجه راضی هستی؟ من کلا زیاد از دردش ...
اره .چون گفتی تهران و زنجان میخوای اسم دکترمو نگفتم.
دکترم نسیم کوشا رشت عمل میکنه
خیلی خیلی راضیم تغییری که من کردم هیچ کدوم ازاطرافیانم با عمل بینی نکردن.خدایی دکترم گل کاشت شانس آوردم
اکثرا که دیدم درد نداشتن.اصلا اگه درد داشته باشی تعجب داره .یعنی خوب عملت نکردن