2777
2789
عنوان

عمل بینی 😁🦄

1797 بازدید | 27 پست

سلام 

کسی اگر دکتر خوب برای عمل بینی میشناسه معرفی کنه .

زنجان باشه بهتر .تهران هم باشه اوکیه .

هزینش رو هم اگر میدونید بگید 

کلا راجع به عمل بینی هر نکته ای، خاطره ای ، یا شرح عملی داشتید خوشحال میشم تجربیاتتو بگید تا همه استفاده کنیم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر مفرد کرج و تهران مطب داره رو دستش من ندیدم انقدر که حرفه ای ولی هزینش یکم بالاست ...

در حد اون حالا یکم کم سابقه تر دکتر اسماعیل زارع تهران .. هزینش فکرکنم ۸.۹ تومنه الان .

من بعدعید پیشش میخوام عمل کنم

من ۱۴آبان عمل داشتم.۹تومن شد.خیلی خیلی عمل راحتی بود هیچی فهمیدم.اصلا حالم بد نشد دردم نداشتم.فقط تا ۳روز اول تامپون داشتم کلافه بودم دهنم خشک میشد گلودرد گرفته بودم که اونم با مایعات خوردن بهتر میشد

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
عمل و بیخیال باورکن به دردش نمی عرضه

من اصلا درد نداشتم.تازه دکترمم گفته بود عملت خیلی عمل سختی بود و روش کار شده بود.هرکس با توجه به بدنش واکنش نشون میده.من بعد اینکه بهوش اومدم عین بلبل با مامانم حرف میزدم.ولی هم اتاقیام یا داشتن بالا میاوردن یا هذیون میگفتن

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
من ۱۴آبان عمل داشتم.۹تومن شد.خیلی خیلی عمل راحتی بود هیچی فهمیدم.اصلا حالم بد نشد دردم نداشتم.فقط تا ...

سلام 

عزیزم شما با کدوم دکتر و کدوم شهر بودید ؟

الان از نتیجه راضی هستی؟

من کلا زیاد از دردش و اینا گریزون نیستم .تحمل میکنم چون قبلا هم تجربه عمل داشتم فقط نتیجه بیشتر مهمه برام.

دکتر مفرد کرج و تهران مطب داره رو دستش من ندیدم انقدر که حرفه ای ولی هزینش یکم بالاست ... در حد اون ...

۸ و ۹ خییلی خوبه 

این دکتری که من تو شهر خودم انتخاب کردم ۱۲ الی ۱۵ گفت بهم .

ولی ناراضی هم داره .نمدونم چی کنم

سلام  عزیزم شما با کدوم دکتر و کدوم شهر بودید ؟ الان از نتیجه راضی هستی؟ من کلا زیاد از دردش ...

اره .چون گفتی تهران و زنجان میخوای اسم دکترمو نگفتم.

دکترم نسیم کوشا رشت عمل میکنه

خیلی خیلی راضیم تغییری که من کردم هیچ کدوم ازاطرافیانم با عمل بینی نکردن.خدایی دکترم گل کاشت شانس آوردم

من اصلا درد نداشتم.تازه دکترمم گفته بود عملت خیلی عمل سختی بود و روش کار شده بود.هرکس با توجه به بدن ...

تو متفاوت بودی همه مثل تو نیستن که

مردم شهری که  در آن همه میلنگند..به کسی که راست راه میرود میخندند😏
تو متفاوت بودی همه مثل تو نیستن که

اکثرا که دیدم درد نداشتن.اصلا اگه درد داشته باشی تعجب داره .یعنی خوب عملت نکردن