2777
2789
عنوان

عمل بینی 😁🦄

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 27 پست
خیلی خوشحالم برات عزیزم 👌🏼😊 مبارکت باشه

ممنون قربونت.ایشالا توهم دکتر خوبی پیدا کنی و همون بینی که دلت میخواد برات دربیاره.فقط زودتر عمل کن قیمتا روز به روز میره بالاتر.تو کلینیک تا جایی که سعی داری عمل کن.بیمارستانا کرونا هست شلوغ تره خطرناکه.کلینیک همه چیزو رعایت میکنن

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
اکثرا که دیدم درد نداشتن.اصلا اگه درد داشته باشی تعجب داره .یعنی خوب عملت نکردن

بعضی ها بدنشون متفاوت یکی اون روز میگفت عمل داخلی(لابیا) داشته یک ماه درگیرش بوده یکی میگفت ی هفته طول نکشید و عمل سرپایی بوده!

مردم شهری که  در آن همه میلنگند..به کسی که راست راه میرود میخندند😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون قربونت.ایشالا توهم دکتر خوبی پیدا کنی و همون بینی که دلت میخواد برات دربیاره.فقط زودتر عمل کن ...

انشالله

این دکتری که انتخاب کردم تو کلینیک عمل میکنه اتفاقا ولی گفته ۱۴ تومن . علاوه بر این ناراضی هم نمیگم زیاد ولی داره چند تایی .برا همین یه مقدار دو به شکم

بعضی ها بدنشون متفاوت یکی اون روز میگفت عمل داخلی(لابیا) داشته یک ماه درگیرش بوده یکی میگفت ی هفته ط ...

درد زیاد مساله ای نیس .اون چیزی که بیشتر اذیت میکنه تاثیرات بیهوشیه که یه مقدار اذیت میکنه .

ولی خب درسته سخته اما به نظر من میارزه

البته درد هم بیشتر به اون کلینیک یا بیمارستان بستگی داره که مسکن چقدر برات استفاده کنن.

درد زیاد مساله ای نیس .اون چیزی که بیشتر اذیت میکنه تاثیرات بیهوشیه که یه مقدار اذیت میکنه . ولی خب ...

عکس دماغتو بزار ببینم چطوره که تو اینجور راغبی 

مردم شهری که  در آن همه میلنگند..به کسی که راست راه میرود میخندند😏
عکس دماغتو بزار ببینم چطوره که تو اینجور راغبی 

به نظر من بیشتر بسته به انتخاب افراده .برا بعضیا ظاهر انقدری مهمه که میارزه به ۵ الی ۶ روز تحمل درد مثل من و بقیه کسایی که عمل میکنن .برای بعضیای دیگه نه .

منم قیافم معمولیه ولی خب بهم خیلی میگن که اگه عمل کنی خیلی بهت میاد و خوشگل میشی .صورتم کوچیکه چون

بعضی ها بدنشون متفاوت یکی اون روز میگفت عمل داخلی(لابیا) داشته یک ماه درگیرش بوده یکی میگفت ی هفته ط ...

آخه عمل لابیا پلاستیرو با عمل بینی مقایسه میکنی😑😑😑اوه مای گاد باشه🤣

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
انشالله این دکتری که انتخاب کردم تو کلینیک عمل میکنه اتفاقا ولی گفته ۱۴ تومن . علاوه بر این ناراضی ...

من باورت میشه اصلا مطب گردی نکردم.چون اصلا وقت و شرایطشو نداشتم.از رو پیج اینستا دکترمو پیدا کردم.بنطرم من عمل بینی شانسیه.نمیشه گفت همه عملای یه دتتر خوب دربیاد ولی باید ببینی تبحر دکتر تو چه کاری بهتره.یعنی چه مدلیو خوب درمیاره.دکتر من استاد بینی گوشتیه.بخصوص نیمه فانتزی که منم این مدلی عمل کردم

من باورت میشه اصلا مطب گردی نکردم.چون اصلا وقت و شرایطشو نداشتم.از رو پیج اینستا دکترمو پیدا کردم.بن ...

منم دقیقا به خاطر کرونا شرایط مطب گردی ندارم و شهری هم که هستم سه چهار تا دکتر زیبایی خوب بیشتر نداره .منم از روی پیج اینستا مدل بینی های عمل شده این دکتره بیشتر به دلم نشست