2777
2789
وقتی میاد شیرین میشه برات دیگه خودت دلت نمیاد یه لحظه ازت دور بمونه به شدت بهش وابسته میشی  م ...

ای جان.درسته ...خوابشو دیدم.آغوشش با هیچی قابل مقایسه نبود.اما میگم...آیا برا اونم همینطوره...

حالا همه مشکلات رفع شده نشستی ببینی کی چرا بچه دار شده؟؟؟اصلا شرایطا فرق میکنه درضم حال همه دوران ها یکی نیس یکی ممکنه وقتی بچه دار بشه دارا باشه بعدش مشکل مالی پیدا کنه یا برعکس 

چرا بعضیا میگن خوخواهی من تعجب میکنم !!عشق ب بچه خودتو داشتن هس نه خودخواهی

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون عزیزم سلامت باشی ایشالله خدا ی ن ینی خوشگل ب زودی بهت بده.این حرفا چیه عزیزم خدا خیلی مهربونهه ...

نمیدونم واقعا از لحاظ روحی بهم ریخته م افسرده شدم ..دعا م کنید 😢

پ قدیمیا زیادم بیره نمیگن ک بیاری درست میشه 

آره ولی بدرد مشکلای اساسی نمی خوره 

عزیزم مشکل من این بود چون ما بچه نداشتیم بیکار محسوب میشدیم حق نداشتیم به فکر آینده باشیم 

شوهر شده بود خدمتکار خانوادش و داداشاش و خواهراش چون بچه دارن 

من بچه نیوردم خودم راحت باشم بقیه سو استفاده کردن 

💚از خانواده دورم تو شهر غریبم سرکار میرم.اگرم نزدیکم بودن یکم کم حوصله ن کلا ‌.نگه نمیدارن....مرسی ...

قریونت عزیزم ولی این اشتباه و نکن حتمن نی نی بیار تا بعدا پشیمون نشی.خوب میتونی مرخصی زایمان بگیری از کارت و بعدش نی نیو میزاری مهد غصه نداره ک

و بهتر از اون کارتو ول میکنی😂😂😂

👩‍👧‍👧❤😍
خواهرم۸سال منتظ  بود الان بچه ش ۷ساله س.میگه بزرگترین اشتباه زندگیمو کردم.حرف گوش کن نیس بچه ش

اون دیگه ناشکریه  

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

بچه دار شدن صرفا بر اساس غریزه و حس مادرشدن هست 

و البته نوعی خودخواهی محسوب میشه چون برای خودش داره اون بچه رو بدنیا میاره و بچه هیچ اختیاری ندارع 

یکی از روانشناس ها میگفتن فرزند آوری اصلا الزامی نیست 

و این که افراد میگن ما بچه هامون رو بیشتر از خودمون دوس داریم دروغ میگن چون اگر دوس داشتن بچشون رو در جایی که هیچ کس آینده ای ندارع و معلوم نیست چی بشه یه خاطر خودشون بدنیا نمیاوردن 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

ب حق فاطمه زهرا ایشالله زود زود ی نی نی خوشگل میاد تو دلت.حتمن برات دعا میکنم 😘😘😘😘

من سیدم برات دعا میکنم شاید خدا صدامو شنید

👩‍👧‍👧❤😍

بنظرم بجز بچه خیلی چیزا ب زندگی معنا میده....مثلا پول🙃

من با همین پول دوتا بچه ی معنوی دارم...

ببین من الان 5ساله ازدواج کردم و واقعا حس کردم زندگیم یکنواخت شده، دیگه همه مسافرتامو رفتم تفریحاتمو کردم تصمیم گرفتم یه نی نی داشته باشم حس مادری رو تجربه کنم و همیشه توی ذهنم چندسال دیگه رو میبینم خودم دوست دارم 3تا بچه داشته باشم دورم شلوغ باشه، همیشه که جوون نمیمونم

💙

در کنار اینکه مادر میشی و طعم مادر شدن رو میچشی و یه دوست داشتن پاکه که حاضری همه چی تو بریزی به پاش . همش استرس و نگرانی از زندگیش و آینده اش هم باهات هست

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.
ای جان.درسته ...خوابشو دیدم.آغوشش با هیچی قابل مقایسه نبود.اما میگم...آیا برا اونم همینطوره...

واقعا وقتی بوش میکنی دلت اروم میشه اصلا یه عالمیه..

اون یعنی کی شوهرت یا بچه؟؟

عزیزم بچه دار شدن در هر صورت ی تصمیم خودخواهانه هست وقتی بچه ای در کار نیست ک نمیتونیم بریم ازش بپرسیم دوست داری ب دنیا بیای یا نه پس تو تصمیم برای بچه دار شدن فقط خودمون و شرایط خودمون رو در نظر میگیریم همین

درواقع همه تصمیمات زندگی ما خودخواهانه اس ولی در مورد بچه نگرانی بیشتره چون پای یک انسان وسط میاد

اگه شما فکر میکنی نمیتونی نسبت ب بچه حس خاصی داشته باشی لازم نیست بچه بیاری

برای شخص من بچه دار شدن چالش بزرگیه و میتونه شخصیت منو از اینی ک هستم بیشتر رشد بده چون تجارب مادروفرزندی تجارب خاصیه

و البته هرکسی لازم نیست این تجارب رو دوست داشته باشه

خلاصه این ک ب هرحال بله خودخواهانه اس اگه احساس میکنی از پسش برنمیای نیار دنبال هدف خیلی رویایی و ایده آلی هم نگرد