2777
2789
خدا نگهداره برات.منم دوس دارم.اما اینکه همیشه باهامه یکم ترسناکه

ن عزیزم ترسناک نیس.یکم ک بزرگ بشه میزاریش پیش مامانت اگه کار داشته باشی مهد میفرسیش.اولاش بهت وابسته است سخته ولی از ۳ سال ب بعد دیگه یکمی مستقل میشه و ۴ سال ب بعد دیگه کاری باهات نداره من الان دخترم ۵ سالش تموم شده میزارمش خونه میرم بیرون معازه .خیلیم فهمیده هست دست ب چیزی نمسزنه و کار خطر ناکی نمیکنه

👩‍👧‍👧❤😍
وای من عاشق بچه ام وقتی بچه میاد زندگی پر شور و شوق میشه.شیرین کاریاش حرفای قشنگش. تنها نیسی همدم د ...

خدا حفظ ش کنه من دیشب کلی گریه کردم 4ساله منتظر بچه م خدا بهم نمیده ..تو این فکر رفتم ک پیر شدم کی بهم سر میزنه انقدر گریه کردم الان چشمم درد میکنه ..ب مادر شوهرم فکر میکنم 85ساله هست مریض هست دخترانش پسراش بهش سر می زنن میبزنش دکتر ..اگه خدای نکرده تنها شدم شوهرم نبود من چیکار کنم ..خلاصه کلی گریه کردم بعدش گفتم خب میرم سرای سالمندان اونجا دوست پیدا میکنم مراقبم هستن😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه اوردن طبیعته انسانه..... نه تسلیم شدن..... دوست داری حیگر گوشه داشته باشی و تمام سعیتو برای ساختن یه دنیای فوق العاده خوب براش انجام بدی..... 

فوق العاده حس نابیه که محبت رو نثار یک انسان دیگه بکنیم..... 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من همیشه با بچه مخالف بودم

وقتی پسرم بدنیا اومد نظرم عوض شد🤭

خیلی شیرینه 

الان با کلی کلنجار رفتن باخودم دومیو باردار شدم

البته باتوجه به اینکه میتونم بچه هامو ازنظر مالی و عاطفی تامین کنم

ولی دیگه نمیارم قول😄😄😄

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

من بعدشش سال...واقعاکمبودش حس میشد....حس جدید...تجربیات جدید.....ولی خیلی سخته.....ولی خداروشکرهمسرم همراهمه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
چرا اما ترسناکه....یجور خودخواهیه حس میکنم

وقتی میاد شیرین میشه برات

دیگه خودت دلت نمیاد یه لحظه ازت دور بمونه به شدت بهش وابسته میشی 

منم خودم یه بچه دارم دوباره دلم یکی دیگه میخواد 

ن عزیزم ترسناک نیس.یکم ک بزرگ بشه میزاریش پیش مامانت اگه کار داشته باشی مهد میفرسیش.اولاش بهت وابسته ...

💚از خانواده دورم تو شهر غریبم سرکار میرم.اگرم نزدیکم بودن یکم کم حوصله ن کلا ‌.نگه نمیدارن....مرسی ازاینکه وقت گذاشتی برام نوشتی

خدا حفظ ش کنه من دیشب کلی گریه کردم 4ساله منتظر بچه م خدا بهم نمیده ..تو این فکر رفتم ک پیر شدم کی ب ...

ای جان.... انشالله بهترینا نصیبت بشه.... دامنت سبز بشه.... تنت هم همیشه سلامت باشه که محتاج کسی نباشی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خدا حفظ ش کنه من دیشب کلی گریه کردم 4ساله منتظر بچه م خدا بهم نمیده ..تو این فکر رفتم ک پیر شدم کی ب ...

ممنون عزیزم سلامت باشی ایشالله خدا ی ن ینی خوشگل ب زودی بهت بده.این حرفا چیه عزیزم خدا خیلی مهربونههر کسی ی سرنوشتی داره من زود ازدواج گردم و بچمو ۳ سال بعد ب دنیا اوردم شما دیر ازدواج کردیو شاید بچتو بخای ۵ سال بعد ب دنیا بیاری شاید تو سرنوشت شما دیر بچه دار شدنه ن اینکه اصن بچه دار نشی.صبر داشته باشو ب خدا توکل کن و دکتر برو .غصه نخور خدا بزرگه عزیزم

👩‍👧‍👧❤😍