خدا نگهداره برات.منم دوس دارم.اما اینکه همیشه باهامه یکم ترسناکه
ن عزیزم ترسناک نیس.یکم ک بزرگ بشه میزاریش پیش مامانت اگه کار داشته باشی مهد میفرسیش.اولاش بهت وابسته است سخته ولی از ۳ سال ب بعد دیگه یکمی مستقل میشه و ۴ سال ب بعد دیگه کاری باهات نداره من الان دخترم ۵ سالش تموم شده میزارمش خونه میرم بیرون معازه .خیلیم فهمیده هست دست ب چیزی نمسزنه و کار خطر ناکی نمیکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه اوردن طبیعته انسانه..... نه تسلیم شدن..... دوست داری حیگر گوشه داشته باشی و تمام سعیتو برای ساختن یه دنیای فوق العاده خوب براش انجام بدی.....
فوق العاده حس نابیه که محبت رو نثار یک انسان دیگه بکنیم.....
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
البته باتوجه به اینکه میتونم بچه هامو ازنظر مالی و عاطفی تامین کنم
ولی دیگه نمیارم قول😄😄😄
تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
خدا حفظ ش کنه من دیشب کلی گریه کردم 4ساله منتظر بچه م خدا بهم نمیده ..تو این فکر رفتم ک پیر شدم کی ب ...
ای جان.... انشالله بهترینا نصیبت بشه.... دامنت سبز بشه.... تنت هم همیشه سلامت باشه که محتاج کسی نباشی
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خدا حفظ ش کنه من دیشب کلی گریه کردم 4ساله منتظر بچه م خدا بهم نمیده ..تو این فکر رفتم ک پیر شدم کی ب ...
ممنون عزیزم سلامت باشی ایشالله خدا ی ن ینی خوشگل ب زودی بهت بده.این حرفا چیه عزیزم خدا خیلی مهربونههر کسی ی سرنوشتی داره من زود ازدواج گردم و بچمو ۳ سال بعد ب دنیا اوردم شما دیر ازدواج کردیو شاید بچتو بخای ۵ سال بعد ب دنیا بیاری شاید تو سرنوشت شما دیر بچه دار شدنه ن اینکه اصن بچه دار نشی.صبر داشته باشو ب خدا توکل کن و دکتر برو .غصه نخور خدا بزرگه عزیزم