2777
2789
ب حق فاطمه زهرا ایشالله زود زود ی نی نی خوشگل میاد تو دلت.حتمن برات دعا میکنم 😘😘😘😘 من سیدم برات ...

خیلی ممنون خیلی محتاج دعام شدم یه زن گوشه گیر ک شوهرم ازم فراری ..خسته شدم از انتظار هر ک بعد من ازدواج کرده دومی ب دنیا اورده ..من چی؟بدنم هیچ واکنشهای ب بارداری نمیده😭😭

طبق کامنت ها مشخص شد همه به خاطر خودخواهی خودشون بچه دوس دارن 

یکی میخواد بوسش کنه 

یکی میخواد فلانش کمه 

یکی چون زندگیش یکنواخت شده و غیره 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ببین من الان 5ساله ازدواج کردم و واقعا حس کردم زندگیم یکنواخت شده، دیگه همه مسافرتامو رفتم تفریحاتمو ...

منم همینو میگم... ادم ده سال بیست سال... میخوره میخوابه درس میخونه کلاس میره..... ولی یه هدفی که روح بده به اینا به بودن... به انرژی داشتن... به زندگی... به متعالی شدن.... به بیشتر تلاش کردن لازم داره.... و اون یه موجود زنده دارای ارزش... که همون بچه هست... داره واقعا..... 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بچه دار شدن صرفا بر اساس غریزه و حس مادرشدن هست  و البته نوعی خودخواهی محسوب میشه چون برای خود ...

منو خواهرام تو دوران جنگ بدنیا اومدیم....یسریا دوران انقلاب...تو همه ی دورانها این خودخواهیا بوده...کاش یکی بود بگه که می ارزه واقعا یا نه....

بنظرم بجز بچه خیلی چیزا ب زندگی معنا میده....مثلا پول🙃 من با همین پول دوتا بچه ی معنوی دارم...

من بچه شوهرم پیش خودمه.خیلی دوسش دارم ولی دلم شدیددددد بارداری میخواد نوزاد میخواد ..دلم میخواد از زخم زبونا راحت بشم 

طبق کامنت ها مشخص شد همه به خاطر خودخواهی خودشون بچه دوس دارن  یکی میخواد بوسش کنه  یکی ...

از اینکه صادقانه جواب میدن لذت نیبرم.

چون تو کتاب دینی ب اندازه کافی کمال و ب کمال رسیدن رو خوندم.واقعیت زندگیو از دید هما میخوام بدونم...

خیلی ممنون خیلی محتاج دعام شدم یه زن گوشه گیر ک شوهرم ازم فراری ..خسته شدم از انتظار هر ک بعد من ازد ...

عزیزم غصه نخور میدونم انتظار خیلی سخته درکت میکنم

چرا نمیری دکتر ای وی اف؟

👩‍👧‍👧❤😍
خواهرم۸سال منتظ  بود الان بچه ش ۷ساله س.میگه بزرگترین اشتباه زندگیمو کردم.حرف گوش کن نیس بچه ش

هیچ بچه ای حرف گوش نیست عزیز من 

ربات که نیست 

بچه ست یه آدم مستقله با ایده ها و فکر های خودش با حق انتخاب های خودش 

من حقیقتا خیلی شخصیتم رشد کرد بعد از بچه. بچه مثل آینه بی رحمانه نقطه ضعفاتو به صورت عملی میکوبه تو صورتت. تا مدت ها بهت وصله هیچ وقت درست حسابی برای خودت نداری. همیشه یه جای کارت با بچه میلنگه آما... 

مهربونی هاش و کمک به رشدش و تماشای اون شخصیت کوچولو که آروم آروم رشد میکنه به همه ی سختی ها و مشقت هاش می ارزه 

« هوشم ببر زمانی تا کی غم زمانه »
منو خواهرام تو دوران جنگ بدنیا اومدیم....یسریا دوران انقلاب...تو همه ی دورانها این خودخواهیا بوده... ...

گلم گفتم که یا به خاطر خود خواهی خودشون هست یا حرف صغرا خانم و کبرا خانوم یا این که نکن نازا هستن یا صرفا به خاطر غریزه 

تو اگه دقت کنی این گریه و آهو و موش و همه زایش میکنن 

پس زاییدن فرایند مهمی نیست .

این که چقد تو تاثیر گذار هستی مهمه 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
من بچه شوهرم پیش خودمه.خیلی دوسش دارم ولی دلم شدیددددد بارداری میخواد نوزاد میخواد ..دلم میخواد از ز ...

خدا بهت اجر بده....منم شااااید در اینده یکی بیارم از پرورشگاه...

عزیزم بچه دار شدن در هر صورت ی تصمیم خودخواهانه هست وقتی بچه ای در کار نیست ک نمیتونیم بریم ازش بپرس ...

دقیقا . واقعا تصمیم خودخواهانه ایه. من الان همهددور و بریها و پسرم و شوهرم اصرار به بچه دیگه دارن ولی تنها دلیلی که بخوام دومی رو بیارم تنها نبودن پسرمه که وقتی فکر میکنم میبینم نهایت خودخواهیه. و این منو دو دل کرده. هر چند خودمم دوست دارم ولی شرایطش نیست واقعا برای دومی

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.
خیلی ممنون خیلی محتاج دعام شدم یه زن گوشه گیر ک شوهرم ازم فراری ..خسته شدم از انتظار هر ک بعد من ازد ...

از افسردگی بیرون بیاید.دنبال بهانه بچه و فلان نباشید...انشااله مشکلتون حل شه.

عزیزم غصه نخور میدونم انتظار خیلی سخته درکت میکنم چرا نمیری دکتر ای وی اف؟

وقتی مشکلی ندارم طبیعی باردار نمیشم دیگه با ای وی اف بشم؟ روحیه دکتر رفتن ندارم چن مدته