2777
2789
قرار نیست اون بیاد  تو میری و با کمک اون یکم رو رفتارهای خودت ومغز شوهرت کار میکنی😶

دلت خوشه اجی اوندفعه با خواستم یواشکی برم فهمید گفت مگه تو روانی هستی که میخوای بری پیش مشاور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلت خوشه اجی اوندفعه با خواستم یواشکی برم فهمید گفت مگه تو روانی هستی که میخوای بری پیش مشاور

ببین نمیشه بگیری بزنیش؟؟😐

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

اگر واقعا اين رفتارهايي كه گفتي شديده ؛ بايد جدي پيگير باشي   شما مگه نگفتيد ماما هستين ؟

مرنج و مرنجان
شماره ١٤٨٠ ببين پاسخگو هستن يانه ٨ صبح تا ١٢شب 

زنگ زدم اوندفعه به مشاوره دادگاه خانواده گفت دخترم صلوات بفرست جلو زبونتو بگیر اون عصبیه تو تا جایی که میتونی قربون صدقش برو طلاق بگیری فکر کردی ایندت بهترمیشه

اره ولی نمیذاره برم سرکار میگه مردا باهات حرف میزنن بدم میاد

اگر شك و سوظن دارن شما بايد جدي اقدام كنيد حالا يا براي بهبود اين شرايط يا تلاش براي جدايي ؛ شما گفتيد زد و خورد داريد؟

مرنج و مرنجان
اگر شك و سوظن دارن شما بايد جدي اقدام كنيد حالا يا براي بهبود اين شرايط يا تلاش براي جدايي ؛ شما گفت ...

مثلا شالم بره عقب یا مانتوم بادبزنه نمیفهمه چیکار میکنه به قصد کشت منو میزنه.البته تو این ۱سالو نیم ۴بار بد کتکم زد در حد اینکه نمیتونستم راه برم

زنگ زدم اوندفعه به مشاوره دادگاه خانواده گفت دخترم صلوات بفرست جلو زبونتو بگیر اون عصبیه تو تا جایی ...

واقعا كه اگر همه چيز با سلام صلوات حل ميشد اين همه جنگ و مشكلات توي دنيا نبود ؛ يه مشاور  تلفني خوب و مجرب پيدا كن ؛ توي نت و اينستا شايد باشه 

شما توانمندي و قرار نيست با آينده ي تاريك زندگي كني مگر نميگيد كه ماما هستين؟پس ميتوني درآمد داشته باشي ؛ پست هاي شما رو ديدم به سرنوشت خودتون بيشتر از حرف مردم پايبند باشيد  

اكيدا وارد كشمكش و لجبازي نشو 

مرنج و مرنجان