2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن

233 بازدید | 38 پست

لطفا راهنمایی کنین به جای دعوا کردنم

دخترم ۲۲ ماهشه میخوام از شیر بگیرمش، فقط هم شیر خودمو میخوره، اینطوری که کلا با شیر خوردن خوابش میبره،  و اینکه اصلااااا شیشه و پستونک نمیگیره.  حتی شبها هم خیلی بیدار میشه هنوز و شیر میخوره و میخوابه، 

میدونم خیلی بده همه ی اینها  و برای دندونش بده ولی دنبال راه حل هستم ، لطفا اونایی که تجربه دارن کمکم کنن .

ممنون

با اجازه ی اسی گل و خانوم 😍

[ به نام دهنده ی بی منت ]

انجمن ناول تیک ، انجمنی برای شکوفایی استعدادتان در سطح بین المللی افتتاح شد.😍

در صورتی که به نویسندگی ، شاعری ، دلنویسی ، مترجمی ، ویراستاری ، طراحی علاقه مند هستید ،در انجمن ناول تیک عضو شوید و استعدادتان را در سطح بین المللی پرورش داده و یک هنرمنر بین المللی شوید. 💫

منتظر چی هستید ؟😘 عضو شوید https://noveltick.ir/

اینم آموزش ثبت نام تا شما عزیزان دل اذیت نشین 😍

https://uupload.ir/files/fiul_addtext_01-31-07.21.25.jpg

https://uupload.ir/files/z321_addtext_01-31-07.35.40.jpg

هر سوالی دارین بنده درخدمتم 😘

وبلاگم 😍 بزن رو لینک 😍😍 نظرتو برام کامنت کن 🎆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم دقیقا همین بود ۲۰ ماهگی گرفتم.بردم خونه مامانم اینا پیش بچه ها خواهر برادرام سرگرم شد در طول روز کمتر اومد وقتیم میومد سر سینمو خیس میکردم دارچین مییزدم خیلی تا میدید بدش میومد میرفت منم میبردم غذا میدادم شیرشبم هروقت بیدار میشد چراغارو روشن میکردم بهش بادوم هندی و پشمک و اینا میدادم ولی تا یه هفته اول خیلییییی نا اروم بود شبا جیغ میزد و گریه میکرد بعد یه هفته خوب شد منم تا ۱۰ رو تنقلات شبو ادامه دادم بعدش فقط اب دادم تا الان که ۲ سالش دیروز تکمیل شده گاهی وقتا بیدار میشه اب میخوره میخوابه

منم دخترمو از شیر گرفتم 10 روزی میشه... دختر منم عا ت داشت زیر سینه بخوابه

واقعا شبای اول سخت بود تا 3 نصف شب بهانه میگرفت و گریهههه.. منم باید بغلش میکردم تا توو بغل خوابش ببره.. 

منم کلا هم سبر شب هم روزوبا هم قط کردم بنظرم اینجوری راحت تره... 

اما من دخترم شیشه میگیره.. سعی کن بهش خورامی بدی.. عصرا نزار بخوابه ک شب راحت تر بخوابه... 

بیدار شد بهش تب بده

اوایلش سخته عزیزم اما نهایت 1 هفته اذیت میشید.. 

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿

اول فقط روزا بهش شیر نده..گرسنه که شد بهش غذا و آبمیوه و اینا بده..یواش یواش شبا که قشنگ سیرش کردی و باهاش بازی کردی خسته شد آروم آروم خوابش کن..اکه نصف های شب بیدار شد بهش شیر بده..اما بازم اونم یواش یواش قطعش کن..یکدفعه بچه رو از شیر نگیری که خیلی اذیت میشه

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤

پسر دومی من خیلیییییی وابسته بود بیش از حد ولی یه روز گفتم می می اخه دیگه نیومد طرفش شب بیدلر شد بهش شیر نارگیل دادم کهدخیلی دوست داره خوابید تموووووم شد رفت ها اصلا باورم نمیکنم الانم 

دختر منم دقیقا همین بود ۲۰ ماهگی گرفتم.بردم خونه مامانم اینا پیش بچه ها خواهر برادرام سرگرم شد در طو ...

چراغو روشن میکردین خوابش نمی پرید؟ بعد دوباره خودش بدون شیر خوردن میخوابید؟