2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 38 پست
از شیر بگیرش الان فقط عادت داره بهش  ابلیمو بزن بزار مک بزنه خودش تف میکنه

وقیقا دوتا دندون پایینی جلوی دخترم پرررر جرم شده بود یعنی سیاه سیا تا از شیر گرفتم بعد یه ماه همشو ناپدید شد اصلا خداروشکر هی غصشو میخوردم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چراغو روشن میکردین خوابش نمی پرید؟ بعد دوباره خودش بدون شیر خوردن میخوابید؟

روشن نمیکردم سرشو گرم نمیکردم تا خود صب چشم بسته گریه و جیغ دنبال شیر بود ولی اونجوری نیم ساعت ۴۵ دیقه سرگرمش میکردم و اخرسری هم اب میخورد و میخوابید 

تدریجی از شیر بگیر یدفه ای خیلی اذیت میشه 

اصلنم چیزای ترسناک مث رژ لب و اینا نزن ب می می خیلی تو روحیه ش تاثیر میراره

فقط میتونی یکم بدمزه ش کنی 

من البته باهاش حرف هم میزدم از چندماه قبلش میگفتم وقتی بچه ها بزرگ‌میشن دیگ‌نباید  می می بخورن واس همین آماده بود

میخوره ، ولی گاهی خوب میخوره گاهی به زور

منم دخترم رو ۲۳ ماهگی گرفتم اول روزها ساعت شیرش رو فاصله دار کردم . اول سه ساعت یه بار بعد ۵ ساعت یه بار 

تا ۳ روز بعد کلا شیر روز رو قطع کردم بهونه که میگیرن .من چسب زخم زدم گفتم زخم شده . ولی شب ها تو خواب میخورد تا ۴ روز بعد دیگه شب ها هم بهش ندادم .تا چننننند شب .شبا بیدار میشد گریه میکرد بهونه میگرفت جیغ میزد ولی باید خونسرد باشی و آرامش داشته باشی .بغلش میکردم تو سالن راه میبردمش از زور گریه خوابش میبرد .دوباره دوساعت بعد بیدار میشد .تا چند روزی اینطوری بود بعد کلا یادش رفت و تونست شبا هم بخوابه .

شما هم اگه شروع کردی وسطش کم نیار 

از خوابیدنش میترسم، میترسم وسط شب که بیدار میشه برای شیر اگه بهش ندم نخوابه

نخوابه مگه چی میشه بعد چند روز ببینه خبری نیست میگیره میخوابه.مسلما نمیخوابه چند روز اول دخترمن یه هفته طول کشید شیر شب یادش بره

دختر منم همینه با ایندتفاوت که ۲۵ ماهشه حتی از وقتی خواستم با تلخک بگیرم وابستگیش شدیدترم شده

عه! چکار باید کرد پس؟ 

یکی از فامیلای ما با رژ لب سر سینه شو قرمز کرد برای هر دوتا بچه ش، بدشون اومد دیگه نیومدن سراغش

از خوابیدنش میترسم، میترسم وسط شب که بیدار میشه برای شیر اگه بهش ندم نخوابه

همینم هست دیگه 

چند شب نمیخوابه بد قلقی و گریه زاری میکنه باید محکم باشی هی راه ببریش نازش کنی بعد کوتاه میادمیفهمه سمبه پر زوره سختیش یک هفته هست 

عه! چکار باید کرد پس؟  یکی از فامیلای ما با رژ لب سر سینه شو قرمز کرد برای هر دوتا بچه ش، بدشو ...

من رژ لب هم زدم دخترم گریه کرد میکفت باید بخورم و بوس کنم تا خوب بشه

واقعا دندونای بچم خراب شده هم تا الان شیر خورده همم روی قطره اهنش نوشته بود دندونو سیاه نمیکنه ولی دخترم عادت داشت اینقدر قطره اهن نگه میداشت تو دهنش دندونا بالاش سیاه سدن خیلی ناراحتم

الان فقط در طول روز که شیر میخواد حواسشو ی جوری پرت میکنم کمتر بنوره

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
دانشجوام، پس باید بذارم بعد از امتحانام، الان نمیشه

اگه شرایطشو نداری اره.چون بعضی بچه ها زود یادشون میره بعضیا دیر ولی در کل تا یه هفته اول خیلی سخته چون همش بهونه شیرو میگیرن هی جیغو داد میکنن

منم دخترم رو ۲۳ ماهگی گرفتم اول روزها ساعت شیرش رو فاصله دار کردم . اول سه ساعت یه بار بعد ۵ ساعت یه ...

پس پروسه سختی پیش رومه، 

کوچیک که بود عادتش داده بودم رو پام بخوابه، ولی یهو دیگه رو پا نخوابید و فقط با شیر خوردن خوابید، اگه اونطوری بود خوب بود