2777
2789
عنوان

کرونا😑💔

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 41 پست
ینی توی این پنج ماهی ک از کرونات گذشته امکات اینکه کرونا بگیری خیلی کم بوده ولی از این به بعد ممکنه ...

اخه میگن کرونا اونایی ک گرفتن یبار چون پادتن ترشح میشه تو بدن سیستم مقاومتیشون قوی میشه در برابرش و شاید ابریزش بگیرن اما دیگ اونجوری حاد نیست منم ندیدم کسی دوبار بگیره تو اطرافم

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
مطمعنم کرونا نیس ولی رعایت شرطه احتیاطه

خودمم مطمئن شدم باحرفاتون مرسی عشقم 

من همیشه رعایت میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها راست میگی ممنوووون چشممممم سردردم خوب میکنهههه؟؟

😂😂والا ما کرونارم باهاش درمان کردیم ولی روزی سه فنجون زیاد نخوری ،سردردم اره ولی الان ی استامیوفن یا نیوفن بخور بخواب بعد نور گوشیم بدتر میکنه سردردو 

اخه میگن کرونا اونایی ک گرفتن یبار چون پادتن ترشح میشه تو بدن سیستم مقاومتیشون قوی میشه در برابرش و ...

ولی من دیدم حتی واسه بار سوم هم مبتلا شدن

اره بادتن داری ولی تا حدود ۵ماه بعد کم میشه 

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
ولی من دیدم حتی واسه بار سوم هم مبتلا شدن اره بادتن داری ولی تا حدود ۵ماه بعد کم میشه 

خب چرا دقیقا صاف ۵ماه؟😂

😂😂والا ما کرونارم باهاش درمان کردیم ولی روزی سه فنجون زیاد نخوری ،سردردم اره ولی الان ی استامیوفن ...

مرررسی عشقم واقعااا مررررسییییی

خب چرا دقیقا صاف ۵ماه؟😂

ن خب زیاد و کم داره😂😂😂البته ممکن هم هست هیچوقت نگیری😂ولی هنوز تا یک ماه وقت داری فک کنم😂

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
ن خب زیاد و کم داره😂😂😂البته ممکن هم هست هیچوقت نگیری😂ولی هنوز تا یک ماه وقت داری فک کنم😂

میدونی یاد چی افتادم؟😂😂😂😂😂یاد اینک دکترا مثلا عین این فیلما بیان بم بگن سرطان داری تا یه ماه وقت داری زنده بمونی😂😂😂😂😂

😘😘😘قربونت عزیزم انشالله زود خوب شی😍

الهی خدا هرچی خواست بت بده خوب خوب شدم درست کردم اخه

میدونی یاد چی افتادم؟😂😂😂😂😂یاد اینک دکترا مثلا عین این فیلما بیان بم بگن سرطان داری تا یه ماه وق ...

خدانکشتت😂😂😂