2777
2789
عنوان

کرونا😑💔

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 41 پست
ینی توی این پنج ماهی ک از کرونات گذشته امکات اینکه کرونا بگیری خیلی کم بوده ولی از این به بعد ممکنه ...

اخه میگن کرونا اونایی ک گرفتن یبار چون پادتن ترشح میشه تو بدن سیستم مقاومتیشون قوی میشه در برابرش و شاید ابریزش بگیرن اما دیگ اونجوری حاد نیست منم ندیدم کسی دوبار بگیره تو اطرافم

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
مطمعنم کرونا نیس ولی رعایت شرطه احتیاطه

خودمم مطمئن شدم باحرفاتون مرسی عشقم 

من همیشه رعایت میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها راست میگی ممنوووون چشممممم سردردم خوب میکنهههه؟؟

😂😂والا ما کرونارم باهاش درمان کردیم ولی روزی سه فنجون زیاد نخوری ،سردردم اره ولی الان ی استامیوفن یا نیوفن بخور بخواب بعد نور گوشیم بدتر میکنه سردردو 

اخه میگن کرونا اونایی ک گرفتن یبار چون پادتن ترشح میشه تو بدن سیستم مقاومتیشون قوی میشه در برابرش و ...

ولی من دیدم حتی واسه بار سوم هم مبتلا شدن

اره بادتن داری ولی تا حدود ۵ماه بعد کم میشه 

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
ولی من دیدم حتی واسه بار سوم هم مبتلا شدن اره بادتن داری ولی تا حدود ۵ماه بعد کم میشه 

خب چرا دقیقا صاف ۵ماه؟😂

😂😂والا ما کرونارم باهاش درمان کردیم ولی روزی سه فنجون زیاد نخوری ،سردردم اره ولی الان ی استامیوفن ...

مرررسی عشقم واقعااا مررررسییییی

خب چرا دقیقا صاف ۵ماه؟😂

ن خب زیاد و کم داره😂😂😂البته ممکن هم هست هیچوقت نگیری😂ولی هنوز تا یک ماه وقت داری فک کنم😂

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
ن خب زیاد و کم داره😂😂😂البته ممکن هم هست هیچوقت نگیری😂ولی هنوز تا یک ماه وقت داری فک کنم😂

میدونی یاد چی افتادم؟😂😂😂😂😂یاد اینک دکترا مثلا عین این فیلما بیان بم بگن سرطان داری تا یه ماه وقت داری زنده بمونی😂😂😂😂😂

😘😘😘قربونت عزیزم انشالله زود خوب شی😍

الهی خدا هرچی خواست بت بده خوب خوب شدم درست کردم اخه

میدونی یاد چی افتادم؟😂😂😂😂😂یاد اینک دکترا مثلا عین این فیلما بیان بم بگن سرطان داری تا یه ماه وق ...

خدانکشتت😂😂😂