2777
2789
عنوان

کبودی

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 115 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ترسیده بودم زودی رفتم  عمه ات هم‌ از توده متوجه شد و رفت پیگیری ؟؟

آره

اول زیر بغلش توده در اومد ولی جدی نگرفت رفت پیش یه جراح اون تشخیص نداد گفت کیسته اینم بی،خیال شد هر چی گفتن برو یه دکتر دیگه نرفت تا بعد از فکر کنم یک سال یا نزدیک یک سال توده خیلی بزرگ شد و به درد افتاد دوباره رفت دید سرطانه متاستازم داده بود 

حالا من نمیدونم از زمانی که توده در اومد تا به خانوادش بگه و بره دکتر چقدر طول کشید ولی میدونم از تشخیص اشتباه اون دکتر تا دوباره پیگیر شدنش حدود یک سال طول کشید 

اخییییی عزیزم خسته ای برو استراحت کن  خیلی وقتت رو گرفتم  خیلی مراقب خودت باش  فرد ...

ممنونم عزیزم

اصلا وقتم گرفته نشد خیلی هم خوشحال شدم از هم صحبتیت 

انگار قسمت بود امشب با هم آشنا شیم

آره اول زیر بغلش توده در اومد ولی جدی نگرفت رفت پیش یه جراح اون تشخیص نداد گفت کیسته اینم بی،خیال ش ...

سلام عزیزم 

یعنی اون دکتره با معاینه فقط گفت کیسته 

و همه ات یه سونویی مامویی اون موقع هیچجا نرفت تا یکسال بعد که بخواد دوباره پیگیر بشه 😳؟

سلام عزیزم  یعنی اون دکتره با معاینه فقط گفت کیسته  و همه ات یه سونویی مامویی اون موقع ه ...

والا نمیدونم دکتره مامو فرستاد یا نه فقط معاینه کرد اما در صورت با اینکه جراح عمومی بود بازم تشخیص نداد و گفت کیسته عمه ی منم لج کرد گفت دکتره گفته کیسته نمیرم پیش یکی دیگه تا دوباره توده خیلی بزرگ شد جوری که به درد شدید افتاد رفت پیش متخصص غدد اون گفت سرطانه