2777
2789
عنوان

کبودی

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 115 پست
افرین دختر مهربون مامان ، ولی هرسالم اشعه اش خوب نیست دو‌سه سال یکدفعه چک بشه عالیه 👌

آره

چون تو خانواده سابقه ندارن هر سال نیاز نیست

عمه من سرطان سینه داره دیگه اطلاعاتم کامله 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره چون تو خانواده سابقه ندارن هر سال نیاز نیست عمه من سرطان سینه داره دیگه اطلاعاتم کامله 😂

عزیزم ان شاالله عمه ات هم به زودی سلامتیش رو بدست بیاره 

پس شما که تو خانواده داری باید خیلی مراقب باشی قرص جلوگیری میخوری هاااا. اینا برای سینه خطرناکن 

مد چون سینه هام فیبروکیستیک بود اون قرص جلوگیری باعث شد دو تا از مبینان بزرگ بشن 

عزیزم ان شاالله عمه ات هم به زودی سلامتیش رو بدست بیاره  پس شما که تو خانواده داری باید خیلی م ...

عمه ربطی نداره مهم خانواده مادری هستن

ولی به خاطر همین محض احتیاط نمیخوام دیگه بخورم در عوض به جای سالی یه بار هر ۶ ماه برم سونو 

عمم دکترا جوابش کردن ولی بزنم به تخته از منم سر حال تره عیت آدمای عادی داره زندگی میکنه

شما سینتون لک افتاد هنوزم دارین اون لک و ؟

چند وقت بعدش رفتین سونو ؟

گفتن عادیه ؟ 

عمه ربطی نداره مهم خانواده مادری هستن ولی به خاطر همین محض احتیاط نمیخوام دیگه بخورم در عوض به جای ...

یعنی عمه ات دیر متوجه شد ؟ 

الان چند وقته بعد جواب کردن میگی داره عادی زندکی میکنه ؟؟ 

اره  الانم هست عزیزم ولی تو سونو گفتن مشکلی نیست و فقط کیستات بزرگ‌تر شدن اونم برای همون قرص جلوگیری هست احتمالا 

یعنی عمه ات دیر متوجه شد ؟  الان چند وقته بعد جواب کردن میگی داره عادی زندکی میکنه ؟؟  ا ...

دیر مراجعه کرد به دکتر

جوری که تو مرحله متاستاز فهمید همون زمان سه تا دکتر جوابش کردن گفتن برو ۶ ماه دیگه میمیری درمان فایده نداره اما یه دکتر گفت نه درمانت میکنم و درمانم کرد کاملا خوب شد حتی متاستازش هم کاملا درمان شد تا دو سال خوب بود ولی خب خیلی مراعات نکرد این دفعه اون یکی سینش سرطانی شد شیمی درمانی شد جواب نگرفت الانم به کبد و استخوان هاش زده و فکر کنم کلیه اش

ولی داره دارو درمانی میشه برای عمر بیشتر

دکترش گفت اگه خوب غذا بخوری استرس نداشته باشی کارای سنگین نکنی روحیه داشته باشی داروهاتم به موقع مصرف کنی عمر طبیعی میکنی

عمه ی من ماشالا اصلا به تغذیش نمیرسه نه که بهش نرسن خودش نمیخوره کارای سنگینم میکنه ولی روحیش خوبه داروهاشم به موقع هست

اولش یه دکتر گفت ممکنه سر یه سال بمیره اما خدا رو شکر حالش خوبه عین یه آدم عادی مسافرت و ....

یه خانومی رو هم میشناختم ۱۵ سال با سرطان سینه ای که تو کل بدنش پخش شده بود زندگی کرد یعنی وقتی فهمیدم سرطان داره بتورم نمیشد آخر سرم بچه هاش سر مال و اموال دعوا کردن این خانوم ناراحتی کرد بدنش ضعیف شد فوت کرد بچه هاش میگن اگه ما دعوا نمیکردیم زنده میموند مادرمون

کیستامم 👆👆تو دستم میومد  

کلا اولین علامت خطر توده هست

ولی تو ۹۹ درصد خوش خیمن

بعد اون پوست پرتقالی و تو رفتگی نوک پستان یا پوست پستان یا ترشح خونی که بازم ممکنه از کیست باشن 

دیر مراجعه کرد به دکتر جوری که تو مرحله متاستاز فهمید همون زمان سه تا دکتر جوابش کردن گفتن برو ۶ ما ...

چه جالب حالا خداروشکر حالش خوبه 

ان شاالله همیشه ام خوب باشه و خالا حالاها زندگی کنه 

اره روحیه توشخیلی مهمه واقعا