2777
2789
عنوان

کبودی

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 115 پست
آره از سال ۸۸ متوجه شدم قبل اون اصلا یادم نمیاد کبود شده باشم یهو میدیدم پاهام کبوده فکر میکردم جایی ...

اهاااا پس شما از نظر کبودی گفتی مثل منی 

پلاکتت اصلا پایین نیست چه خوب خداروشکر 

خب منو همین پایین بودن با کبودی ترسونده دیگه 

این دو تا با هم میگن خطرناکه 

و آزمایش های تخصصی می‌خواد 

چون شما پلاکتت پایین نبود دیگه دکتر روش زوم نکرده 

اهاااا پس شما از نظر کبودی گفتی مثل منی  پلاکتت اصلا پایین نیست چه خوب خداروشکر  خب منو ...

آره من اصلا پلاکت خون پایین ندارم 

ولی میدونم پلاکت پایین تا یه حدی علت بیماری خاصی نیست و درمان میشه شمام که میگی خیلی پایین نیست

یکی از علتهای کبودی پلاکت پایینه که با دارو درمان میشه خیلیا توی همین نی نی سایت گفتن از کبودی ها فهمیدن پلاکت پایین دارن درمان کردن

مثلا بالا بودن گلبول سفید تا یه جدی نشونه ی عفونته ولی بزنی تو نت میگه دور از جون سرطان خون 😐

پس پلاکت پایین هزار تا علت داره فکر بد نکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره من اصلا پلاکت خون پایین ندارم  ولی میدونم پلاکت پایین تا یه حدی علت بیماری خاصی نیست و درم ...

آره راست میگی عزیزم 

باید برم دکتر فقط 

فدات شم خیلی لطف کردی یکم از نگرانی در اومدم 

حتما دوستیم رو قبول کن تا نتیجه آزمایشم رو هم بهت بگم گلم 

ان شاالله همیشه تنت سلامت و شاد باشی عزیزدلم 

آره راست میگی عزیزم  باید برم دکتر فقط  فدات شم خیلی لطف کردی یکم از نگرانی در اومدم&nbs ...

خواهش میکنم عزیزم برو دمتر تا خیالت راحت بشه خدا رو شکر که استرست کم شد

درخواست دوستیت و قبول کردم عزیزم 

منم فردا قراره برم دکتر برام دعا کن 

خواهش میکنم عزیزم برو دمتر تا خیالت راحت بشه خدا رو شکر که استرست کم شد درخواست دوستیت و قبول کردم ...

نمی‌دونم برای چی داری میری ولی الهی که هیچی نباشه گلم 

حتما برات دعا میکنم و جویای احوالت میشم عزیزم 🙏🙏😘

نمی‌دونم برای چی داری میری ولی الهی که هیچی نباشه گلم  حتما برات دعا میکنم و جویای احوالت میشم ...

من کیست اندومتریوز داشتم برای چکاپ میرم هر سال

ولی مامانم ۶ ماهه یه لک کوچولو و خیلی کم رنگ روی سینشه من و دق داده دکتر نمیره میگه تو دیووانه ای 😂😂

البته سابقه ی لک و پیس و لکه های قرمز هم داره روی تنش ولی چون روی سینشه من میترسم حالا اون خودش بی خیاله

فردا میخوام بگم متخصص زنانی که پیشش میرم معاینش کنه دارو بده خیال من راحت شه 

دعا کن حتما

من کیست اندومتریوز داشتم برای چکاپ میرم هر سال ولی مامانم ۶ ماهه یه لک کوچولو و خیلی کم رنگ روی سین ...

عزیززززم 

چیزی نیست ولی چشم حتما حتما براش دعا میکنم 

پیغام هات رو چک کن حتما فردا جویای حالشون بشم 

منم دو تا کیست تو سینم هست ولی تا بفهمم کیسته کلی ترسیدم منم یه لک خیلی خیلی کمرنگ حاله ای روی سینما ولی هیچی هم نبود سونو 

ولی دکتر زنان شاید نظر بدت ولی خیلی از سینه سر در نمیارن بهتره یه سونو‌میداد یا مامو بادم پیش متخصص پستان من رفتم پیش مریم شریفی البته قبلش سونو دادم خیلی دکتر خوبیه 

عزیززززم  چیزی نیست ولی چشم حتما حتما براش دعا میکنم  پیغام هات رو چک کن حتما فردا جویای ...

مال مامانم شبیه به اگزما هست ولی بدون خارش و سوزش 

تو این ۶ ماه اصلا پررنگ تر یا ببشتر نشده هیچ علامت دیگه ای هم نداره

از این لکه هم روی پاهاش هست قبلا هم سابقه اون لکه رو داشته اما روی سینش اولین باره 

چیزی نیست گلم نگران نباش 

تازه میگی سابقه اش رو هم که داشته اینم از هموناست 

اگزما رو نمی‌دونم ولی مال من مثل یه درجه رنگ پوست پررنگتر شدنه اصلا مشخص نیست مگر با دقت 

مطمینم مار مامانتم طوری نیست عزیزم 

نمی دونم چند سالشونه ولی یه مامو‌بدن خیلی خوبه خیالتون هم راحت میشه ۴۰ به بالا رو مامو میکنن

ولی دکتر زنان شاید نظر بدت ولی خیلی از سینه سر در نمیارن بهتره یه سونو‌میداد یا مامو بادم پیش متخصص ...

این دکتر سر کوچمون نرفت یه پماد بدن یا خانه سلامت که چسبیده به خونمونه حالا بره ماموگرافی یا متخصص پستان 😂😂

منم یه بار روی سینم یه لک افتاد ولی سر یه هفته رفت یه ماما تو محلمونه دوران معاینه سینه و تشخیص سرطان سینه رو گذرونده حتی کیست تخمدانمم اون تشخیص داد یه بار ازش پرسیدم گفت لک بیفته روی سینه اگه علامت خاصی نداشته باشه اول دارو میدیم اگه تغییر نکرد برای اطمینان مامو یا سونو 

این دکتر سر کوچمون نرفت یه پماد بدن یا خانه سلامت که چسبیده به خونمونه حالا بره ماموگرافی یا متخصص پ ...

مطمئنم چیزی نیست حالا فردا میری خیالت راحت تر میشه عزیزدلم منم دعا میکنم 💚💚

چیزی نیست گلم نگران نباش  تازه میگی سابقه اش رو هم که داشته اینم از هموناست  اگزما رو نم ...

مال مامانم یه لکه ی خیلی کم رنگ قرمز بالای هاله سینشه

نزدیک ۵۰ سالشه ولی میگه علامت ندارم مامو نمیرم

خودمم میدونم چیزی نیست ولی برای اطمینان میخوام به دکتره بگم

اتفاقا چند روز پیش دوباره گفتم لکه رفت گفت تو دهنت و ببند روی پامم دقیقا همین لکه هست 😂😂

این دکتر سر کوچمون نرفت یه پماد بدن یا خانه سلامت که چسبیده به خونمونه حالا بره ماموگرافی یا متخصص پ ...

با معاینه سطحی کیست تخمدانت رو تشخیص داد عزیزم‌؟