2777
2789
عنوان

کبودی

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 115 پست
اره عزیزم‌ آنزیم میدم مشکل نداشت  ولی سه دوره آزمایش توی تقریبا هشت ماه دادم اولی پلاکت یکم پا ...

خب منم ندادم

اول باید سی بی سی بدی اگه نیاز بود تخصصی

پسر خاله ی من آزمایشگاه خونده گفت اول این آزمایش و بدین چون اگه چیزی باشه تو همین نشون میده

شایدم مثل من اصلا هیچی نباشه و سیستم بدنت اینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب منم ندادم اول باید سی بی سی بدی اگه نیاز بود تخصصی پسر خاله ی من آزمایشگاه خونده گفت اول این آز ...

اخه یهویی سیستم بدن کبود کبودی میشه 🙁🙁

سی بی سی مگه همون صفحه اول همه آزمایش ها نیست که مربوط به خونه عزیزم ؟ من اونو‌ میگم غیر پلاکت همه چی نرمال بود 

اخ گفتی واقعااا از ترس مردم 🙈

من به خاطر وسواس فکریم و خود بیمار پنداریم یه دوره همش تو گوگل بودم خدا میدونه چقدر بدبختم کرد جوری که کارم به روانشناس و روان پزشک رسید

پس اصلا نرو تو گوگل

تازه آزمایش سی بی سی هم دادی که کلا خیالت راحت 

من به خاطر وسواس فکریم و خود بیمار پنداریم یه دوره همش تو گوگل بودم خدا میدونه چقدر بدبختم کرد جوری ...

اره دقیقااا منم مرض دارم میرم سرچ 

اشتباه محضه واقعااا

اخه یهویی سیستم بدن کبود کبودی میشه 🙁🙁 سی بی سی مگه همون صفحه اول همه آزمایش ها نیست که مربوط به ...

آره منم یهویی شدم تازه ۱۹ سالم شده بود که سر و کله ی کبودیا پیدا شد تا قبل اون نبود

سی بی سی همونیه که برای کم خونی و ایناس

توش هموگولوبین و گلبول سفید و قرمز و پلاکت و ... هست

بله همونیه که شما میگین

من به خاطر وسواس فکریم و خود بیمار پنداریم یه دوره همش تو گوگل بودم خدا میدونه چقدر بدبختم کرد جوری ...

البته اون توی دو تا آزمایش که پلاکتم رو کمتر نشون داد یه شماره بالاتر بود که دکتر زنان دید گفت مهم‌ پیست نمی دونم چیه میگم اون که متخصص خون نیست شاید نمی دونست 

آره منم یهویی شدم تازه ۱۹ سالم شده بود که سر و کله ی کبودیا پیدا شد تا قبل اون نبود سی بی سی همونیه ...

شما الان ده ساله کبود میشی عزیزم ؟؟ 

یعنی دقیقا از زمان پایین اومدن پلاکتت ؟؟ 

اخت‌مار من پایین بود و کبود نمیشدم که 

البته مال من بعد پلاکت یه چی بنام ام وی پی بود اون یدونه زیادتر از رنج‌بود اونم فکر کنم مال حجم پلاک ...

من یادم نیست

آخرین بار دو سال پیش آزمایش دادم

منم یه چیم بالاتر از رنج نرمال بود بالاش علامت مثبت داشت دکتر گفت چون یه درجه بالاتره مهم نیست

البته اون توی دو تا آزمایش که پلاکتم رو کمتر نشون داد یه شماره بالاتر بود که دکتر زنان دید گفت مهم‌ ...

خب متخصص زنان اول دوره ی عمومی رو گذرونده و میفهمه

منم پیش عمومی رفتم نه متخصص خون

شما الان ده ساله کبود میشی عزیزم ؟؟  یعنی دقیقا از زمان پایین اومدن پلاکتت ؟؟  اخت‌مار م ...

آره از سال ۸۸ متوجه شدم قبل اون اصلا یادم نمیاد کبود شده باشم یهو می دیدم پاهام کبوده فکر میکردم  به جایی خورده اهمیت نمیدادم یه بار دیدم ۶ تا کبودی یه اندازه و پشت سر هم هست مشکوک شدم دست زدم دیدم درد نداره ولی واقعا غیر طبیعی بود بعد اون رفتم دکتر

من اصلا پلاکت پایین ندارم کاملا نرماله هم ده سال پیش تو اولین آزمایشم هم تو آزمایش های بعدی