2777
2789
عنوان

عکس کارهام🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 53 پست
قربان شما چشماتون قشنگ میبینه من کرج هستم عزیزم ولی ارسال میکنیم🤩 البته هزینه ارسال با مشتریه

فداتشم😍این وسط یه تخفیفم ب ما میدین دیگ😉😋

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
فداتشم😍این وسط یه تخفیفم ب ما میدین دیگ😉😋

🤣🤣عزیزی

اصلا هدیه به شما😉

والا عزیزم کار دست خیلی گرون تر از این حرفاست به خدا هم تریکو و مکرومه کیلویی هست

بعضی کارها که بالاشون دهنه فلزی خورده به خدا همون یک ذره دهنه رو ۶۰تومن میخرم فقططط اونووو

حالا آسترکشی داخلش هزینه تریکوش زنجیرش🤣

قیمتم خوبه به خدا🤩

💛💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🤣🤣عزیزی اصلا هدیه به شما😉 والا عزیزم کار دست خیلی گرون تر از این حرفاست به خدا هم تریکو و مکروم ...

آره عزیزم میدونم😄پولامو جم کنم حتمن ازت ی سفارش میگیرم😉😋فعلا منو بزار تو لیست😂🌷

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
منتظرم عشقم😍😋🤩

فداتشم هنرمند🌷🤍🌸😉

حالا این کیف رو نگاه کن😍😍😍من خودم خیللللی خوشم اومد حتما تو اسرع وقت برای خودم یکی میبافم ا ...

وای دلم رفت 😍😍😍چقد نازه این 

آشوب درونش را نه کلمات می‌توانست بیان کند و نه فریادها ... 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792