2777
2789
عنوان

شوهرمن..

130 بازدید | 13 پست

شوهرمن خیلی خوبه خوش اخلاقه کاریه زحمت کشه اما کارخوب درامد خوب نداریم باحقوق 3 تومن 5 تومن قسط میدیم دوست دارم ی کاری کنم براش منم نمیزاره برم سرکار دوست دارم ی شغلی ایجاد کنم دوتایی پیشرفت کنیم  خیلی سخته شما چ پیشنهادی میدین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ کاری مثلا

اگر خیاطی بلدی لباس بدوزی بفروشی یا اگر گلدوزی و ربان دوزی بلدی از اونا درست کنی بفروشی یا گل سر اینا درست کنی بفروشی و..... 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اره یعنی خیلی کم میاریم ماه گفتم قسطمون بیشترازحقوقمونه

چطوری اسی با ۳تومن درآمد ۵تومن قسط می دین..من درآمد شوهر همین قدر حدود مغازه خونه داریم ...ولی دلم میخاس کنارش کار کنم حتی کار در منزل قبول نمی کنه 

چطوری اسی با ۳تومن درآمد ۵تومن قسط می دین..من درآمد شوهر همین قدر حدود مغازه خونه داریم ...ولی دلم م ...

خب شما معازه دارین خونه دارین دیگ خرج زندگی روزمرس ولی مانه خونه گرفتیم کلی چکو قسط وام داریم

خونمون کوچیک ..خیلی دلم خونه بزرگ میخاس ...ایشالله کار زندگی رو روال باشه برات عزیزم 

خونه ماکوچیکه ولی خوبه راصیم دیگ چیکارکنیم بایدبسازیم من میدونم شوهرداشته بایدداشته باشه بهترینا میگیره ولی نداریم دیگ انشالله خونه بزرگترم میگیری عزیزم

خونه ماکوچیکه ولی خوبه راصیم دیگ چیکارکنیم بایدبسازیم من میدونم شوهرداشته بایدداشته باشه بهترینا میگ ...

مرسی عزیزم ...ایشالله هر دو ب ارزوهامون برسیم ..شوهر من داشته باشه هیچی از زندگی مون دریغ نمی کنه...همین که سالم و چشم دلش پاک برام دنیا می ارزه