nardonehh مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 898 عنوان شوهرمن.. 130 بازدید | 13 پست شوهرمن خیلی خوبه خوش اخلاقه کاریه زحمت کشه اما کارخوب درامد خوب نداریم باحقوق 3 تومن 5 تومن قسط میدیم دوست دارم ی کاری کنم براش منم نمیزاره برم سرکار دوست دارم ی شغلی ایجاد کنم دوتایی پیشرفت کنیم خیلی سخته شما چ پیشنهادی میدین 1399/11/12 | 20:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 50995 کار در منزل تنها راهه دیگه بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
nardonehh مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 898 با حقوق ۳تومن ۵تومن قسط میدید اره یعنی خیلی کم میاریم ماه گفتم قسطمون بیشترازحقوقمونه
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 50995 چ کاری مثلا اگر خیاطی بلدی لباس بدوزی بفروشی یا اگر گلدوزی و ربان دوزی بلدی از اونا درست کنی بفروشی یا گل سر اینا درست کنی بفروشی و..... بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
لواشکترش عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 909 اره یعنی خیلی کم میاریم ماه گفتم قسطمون بیشترازحقوقمونه چطوری اسی با ۳تومن درآمد ۵تومن قسط می دین..من درآمد شوهر همین قدر حدود مغازه خونه داریم ...ولی دلم میخاس کنارش کار کنم حتی کار در منزل قبول نمی کنه
nardonehh مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 898 هیچی به نظر من بشین شوهرتم پرو نکن 😂😂چراگناه داره بخاطر من این همه افتاده توقسط خونه گرفتیم تاخر خره زیر بدهکاریم چک داریم
لواشکترش عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 909 😂😂چراگناه داره بخاطر من این همه افتاده توقسط خونه گرفتیم تاخر خره زیر بدهکاریم چک داری ... آفرین بهت اسی ...
nardonehh مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 898 چطوری اسی با ۳تومن درآمد ۵تومن قسط می دین..من درآمد شوهر همین قدر حدود مغازه خونه داریم ...ولی دلم م ... خب شما معازه دارین خونه دارین دیگ خرج زندگی روزمرس ولی مانه خونه گرفتیم کلی چکو قسط وام داریم
لواشکترش عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 909 خب شما معازه دارین خونه دارین دیگ خرج زندگی روزمرس ولی مانه خونه گرفتیم کلی چکو قسط وام داریم خونمون کوچیک ..خیلی دلم خونه بزرگ میخاس ...ایشالله کار زندگی رو روال باشه برات عزیزم
nardonehh مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 898 خونمون کوچیک ..خیلی دلم خونه بزرگ میخاس ...ایشالله کار زندگی رو روال باشه برات عزیزم خونه ماکوچیکه ولی خوبه راصیم دیگ چیکارکنیم بایدبسازیم من میدونم شوهرداشته بایدداشته باشه بهترینا میگیره ولی نداریم دیگ انشالله خونه بزرگترم میگیری عزیزم
لواشکترش عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 909 خونه ماکوچیکه ولی خوبه راصیم دیگ چیکارکنیم بایدبسازیم من میدونم شوهرداشته بایدداشته باشه بهترینا میگ ... مرسی عزیزم ...ایشالله هر دو ب ارزوهامون برسیم ..شوهر من داشته باشه هیچی از زندگی مون دریغ نمی کنه...همین که سالم و چشم دلش پاک برام دنیا می ارزه