2777
2789

اگ‌پول نداری مادرت انتظاری نداره خودم ب عنوان ی مادر اگ بچه م دستش خالی باشه هیییچ وقت انتظاری ازش ندارم ...سعی کن بعد زایمان کمک مادرت باشی  هیجی مث محبت دل ادم شاد نمیکنه 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ‌پول نداری مادرت انتظاری نداره خودم ب عنوان ی مادر اگ بچه م دستش خالی باشه هیییچ وقت انتظاری ازش ن ...

سه سال ازدواج کردم دوبار دادم ایندفعه ندم 😭😭😭 آبرو م میره

عزیزم اینجور وقتا از قبل حواست باشه ی پولی جمع کنی حتی کم . منم شوهرم هیچ سالی کادو نمیده نه به مادر من نه به مادر خودش . منم فقط تبریک میگم به مادرش ولی برای مادر خودم کادو میخرم همیشه . 

عزیزم اینجور وقتا از قبل حواست باشه ی پولی جمع کنی حتی کم . منم شوهرم هیچ سالی کادو نمیده نه به مادر ...

دقیقامنم همین کارومیکنم

البته شوهرمن خرجی هم بهم نمیده ولی ازپولای خودمامانم که بهم میده جمع میکنم بعدخودم براش یک چیزی میخرم

دقیقامنم همین کارومیکنم البته شوهرمن خرجی هم بهم نمیده ولی ازپولای خودمامانم که بهم میده جمع میکنم ...

اره منم پولایی که مادر پدرم به خودم و دخترم میدن جمع میکنم واسه اینجور مواقع یا چیزای ضروری واسه خودم میخرم . شوهرای الان که به هیچ دردی نمیخورن

سه سال ازدواج کردم دوبار دادم ایندفعه ندم 😭😭😭 آبرو م میره

ن عزیزم چرا ابروت بره مادرت ...منم روزهای سخت زیاد داشتم  سعی کردم با ی چیز کوچیک ک شده خوشحالش کنم ..گاهی هم چیزی نمیدادم..ولی مامانم همیشه میگفت هیچ انتظاری ندارم تازه میخریدم هم ناراحت میشد ک نمیخواست پول تو دستت نیست

بچها راست میگن همیشه ی پول برا خودت داشته باش بزار کنار ...ی موقع های ضروری پیش میاد ک نباز ب پول داری اگ‌شده هزار تومن هزار تومن جمع کن بزار تو ی قلک برا روز مبادا ...همه زنها باید ی پول کنار داشته باشن