2821
2789
مال من یکی 1/75و دیگری 2/25 است

من چشمام واجب بود.مال من دوتاش۵ و ۶ بود 

هرلحظه ک تسلیمم در کارگه تقدیر.آرام تر از آهو بی باکتر از شیرم.هرلحظه ک میکوشم در کار کنم تدبیر.رنج از پی رنج آید .زنجیر پی زنجیر👐👐👐👐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من کلاسال ۹۶با عکس چشم و قطره و عینک افتابی گرون شد ۵ میلیون

هرلحظه ک تسلیمم در کارگه تقدیر.آرام تر از آهو بی باکتر از شیرم.هرلحظه ک میکوشم در کار کنم تدبیر.رنج از پی رنج آید .زنجیر پی زنجیر👐👐👐👐
خوشبحالتون ان شاءالله که همیشه سالم باشید از عینک متنفرم بعدش ما خانوادتا چشمهای بزرگ خوشگلی داریم ا ...

توهم انجام بده راحت شی

وای من از امپولم میترسم دردش زیاده

درد ش روزای اول هست ک با شیاف قابل تحمله

برای من خیلی بالاتر ازینا بود عزیزم شما راحت تری. اگه تهرانی برو بیمارستان فوق تخصصی چشم به اسم نگاه توی شریعتی سه راه ضرابخانه 

منم دکتر اونجا بود تجهیزات و همه دکتراش عالی هستن 

کاربرانی که تاپیکاشون قفله و فعالیت سیاسی-مذهبی دارند به هیچ عنوان با من صحبت و حتی لایک نداشته باشند.سیاسی_مذهبی با مذهبی متفاوته در ضمن!
روزای اول درد داری و ابریزی شدید چشم.انگار شیشه داخل چشمته .سردرد .ولی با مسکن.ک به من شیاف داد و شب ...

عزیزم دکتر به شماهم اخطار داد برمیگرده؟

بعد زایمان انجام دادین؟

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜
من پی ار کی بودم

حدودا هزینش چقد شد

و پیش کدوم دکتر عمل کردید منم میخوام عمل کنم

ولی میگن بعد از زایمان برمیگرده 

شما چنین چیزی شنیدید؟

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
روزای اول درد داری و ابریزی شدید چشم.انگار شیشه داخل چشمته .سردرد .ولی با مسکن.ک به من شیاف داد و شب ...

الان دیگه کامل می بینین؟ نوشته ها از دور چی؟

۶۶۳۸۴۷۸۲  👉👉👉👉👉  کد تپل شدن صورت🤗🤗🤗
برای من خیلی بالاتر ازینا بود عزیزم شما راحت تری. اگه تهرانی برو بیمارستان فوق تخصصی چشم به اسم نگاه ...

من بیرجندم خراسان جنوبی اینجا دکتر خوب نداره فکر کنم باید برک مشهد اما نمی دونم دکتر خوب اونجا کیه

خدایا لطفا منو تنها نذار

اخه عمل دل به خواهی نیست باید شماره چشم مدتی ثابت باشه مثلا منو گفت درسم تموم شد بیام و مدام تحت نظر بورم هر شش ماه تا ثابت شه بعئ که 6 ماه ثابت موند دوباره سه ماه گفت صبر کن باز که چک کرد عمل کرد

کاربرانی که تاپیکاشون قفله و فعالیت سیاسی-مذهبی دارند به هیچ عنوان با من صحبت و حتی لایک نداشته باشند.سیاسی_مذهبی با مذهبی متفاوته در ضمن!