2821
2789

تا یک هفته محدویت داره 

تا دو ماه از عینک آفتابی باید استفاده کنی 

تا یک هفته از لوازم آرایشی ،عطر ، قلیان، استفاده نکنی 

چیز سنگین بر نداره چشم هاتو نمالی دستکاری نکنی

❤خدایا مواظب پسرم باش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من سال ۹۶ روز تولدم انجام دادم

هرلحظه ک تسلیمم در کارگه تقدیر.آرام تر از آهو بی باکتر از شیرم.هرلحظه ک میکوشم در کار کنم تدبیر.رنج از پی رنج آید .زنجیر پی زنجیر👐👐👐👐

اگه تحمل درد داری و سوسول نیستی.عمل با ارزشی هست ک من به همه پیشنهاد میکنم انجام بدن.و از شر لنز و عینک برای همیشه راحت میشی .من ک هنوز باورم نمیشه انجامش دادم ایقدر باارزشه برام.

هرلحظه ک تسلیمم در کارگه تقدیر.آرام تر از آهو بی باکتر از شیرم.هرلحظه ک میکوشم در کار کنم تدبیر.رنج از پی رنج آید .زنجیر پی زنجیر👐👐👐👐

روزای اول درد داری و ابریزی شدید چشم.انگار شیشه داخل چشمته .سردرد .ولی با مسکن.ک به من شیاف داد و شبا قرص خاب میتوانی بگذرانی.من ایقدر خوشحال بودم ک چشمام بدون عینک میبینه ک همه درداش رو به جون خریدم ‌.ارزشش داره.اگه واقعا دوست داری از عینک راحت شی .برو به سمتش.و همه چیش به جون بخر‌.بعد از چن سال عمل عوارضی نداشته فقط وقتی گریه زیاد بکنم چشام خشک میشه ولی قابل تحمل هست و اونجوری نیست ک اذیت شم‌.بعدش درست میشه.و بیرون نور شدید افتاب اذیتم میکنه و عینک افتابی میزنم.همونم چون چنسال گذشته خیلی اذیت نمیشم ولی یهو توی نور شدید قرار بگیرم اذیت میشم‌.در کل عمل خیلی خوبیه .پشیمونی من فقط اینه ک چرا زودتر انجامش ندادم.خب قسمت این بوده

مگه درد داره 

پ ن پ .بدون درده؟خب دختر خوب با لیزر چشمت برش میده

مگه درد داره 

من پی ار کی بودم

عوارضی نداده من انجام دادمprk

آرایش کردن تنها باعث می‌شود که از بیرون زیبا دیده شوید، اما اگر از درون زشت باشید به شما کمکی نخواهد کرد، مگر آنکه لوازم آرایش را بخورید!   آدم عاقل میفهمه ک از غم خوردن کاری ساخته نیست، میزنه زیر خنده هر چه بادا باد
روزای اول درد داری و ابریزی شدید چشم.انگار شیشه داخل چشمته .سردرد .ولی با مسکن.ک به من شیاف داد و شب ...

خوشبحالتون ان شاءالله که همیشه سالم باشید از عینک متنفرم بعدش ما خانوادتا چشمهای بزرگ خوشگلی داریم اما چشمهای من با عینک اصلا جذابیت نسبت به چشمهای خواهرانم ندارد

خدایا لطفا منو تنها نذار

سال 85 فمتو لیزیک کردم دکتر کریمیان

دردش خیلی کمه و زودی میره فقط روز اوله که اصلا زیاد نیست

کل عمل هم نزدیک 3 دقیقه بود البته شماره چشم بستگی داره من بالا بودم 

کاربرانی که تاپیکاشون قفله و فعالیت سیاسی-مذهبی دارند به هیچ عنوان با من صحبت و حتی لایک نداشته باشند.سیاسی_مذهبی با مذهبی متفاوته در ضمن!