2777
2789

نمدونسم چجور عنوان بزنم بیاین

کامل ۲۹هفتمه

الان لباس زیرم یکم خیس شده 

نمدونم از ترشحه یانفهمیدم دسشوییمه یا کیسه ابه

چکارکنم😨

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

خب اگر ترشحم باشه یه مدله که ادم میفهمه

نه اینکه خیس کنه

یجور لباسم خیسه انگار تودسشویی خودمو شستم خشک نکردم خیسی اونه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنم چیه.

پاشو برو دکتر.

هم باید برات تست نیترارین انجام بدن هم سونو از نظر ایندکس امنیون بنویسن

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
برو دکتر .

اگه دیگه چیزی نشد نرم؟

من فقط شنیدم کیسه ی آب آبش داغه 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
یه ذره که ترشحه  کیسه اب یه عالمه ابه کلا لباس زیرت خیس میشه

اخه بعضیا میگن ابریزش

نکنه اونجوربشه؟که دکتر بهشون میگه استراحت

اخه تو ۲۹هعتگی چرابایدکیسه ابت پاره شه ...خانم های باردارمعمولا ترشح های ابکی دارن من ۲۹هفته ام عفونتم ندارم گاهی حس میکنم جیش کردم ب خودم البته یه بار واقعا نزدیک بودجیش کنم ب خودم خدارحم کردپیش شوهرم بودم ک نریخت وگرنه تااخرعمربهم میگفت جیشو😭

لطفا منو لایک نکنید😘😘😘
اخه بعضیا میگن ابریزش نکنه اونجوربشه؟که دکتر بهشون میگه استراحت

منم دقیقا ۲۸هفته مث شما شدم.از ترس رفتم بیمارستان زنگ زدن دکترم

سونو شدم و برا احتیاط ۱روز بستری شدم.خداروشکر چیزی نبود ولی دکترم واسه ۲هفته بهم استراحت داد و مجدد واسه اطمینان‌بعد ۲هفتع سونو کرد خداروشکر چیزی نبود

منم دقیقا ۲۸هفته مث شما شدم.از ترس رفتم بیمارستان زنگ زدن دکترم سونو شدم و برا احتیاط ۱روز بستری شد ...

قبل ترهااینجورشدم چون دسشویی داشم میگفتم شاید اونه فشاراومده 

ولی الان فقط یکم حالت دو@راه رفتم

که یهوحس کردم لبتسم خیسه نگا کردم دیدم به ترشح نمیخوره