2777
2789
عنوان

دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 56 پست
الهیی امین خداکمکم کنه

عزیزم پست تو صفحه اول گذاشتم مطالعه کن.

الهی بحق علی و حضرت زهرا خدا دامنتو سبز کنه. یا زهرا ب سر بریده پسرت قسم و به دو دست بریده حضرت ابوالفضل دامن همه منتظران سبز بشع.

بخدا گلم از ته ته دلم واست دعا کردم. پست قبلمو بخون

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم امیدوارم خداوند هرچه زودتر دامنتو سبز کنه و یه بچه سالم و صالح نصیبت کنه چون مطمعنم لیاقت ...

عزیزم بهترین دکترهارو رفتم دوبارم کاشت انجام دادم الان منتظرم واسه بارسوم برم کاشت بخاطر همین خسته ام 

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ن پرورشگاه نمیتونیم یعنی قبول نمیکنه بعد مگه چی میشه خدابه خودمون بده ازاونام بیاریم بزرگ کنیم دوست ...

ان شاءا... خدا حاجتتون رو روا کنه.الهی که زندگیتون پر از ارامش و شادی بشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...

خانمی ....دکتر ملک اقصی که میگم همسایه ما بعد 20 سال ناباروری  رفت پیشش و الان یه دختر 6 ساله داره .... شنیدم میگن یه دستگاهی داره ک از خارج اورده ..... وارد رحم میکنه بهترین جای رحم که برای لانه گزینی مناسب هست رو انتخاب میکنه و بعد تخمک لقاح یافته رو اونجا جایگزین میکنه 

البته بگم که منم اینجور شنیدممممم فقط

صدای باران زیباترین ترانه ی خداست....
مرسی عزیزم ممنونم 

عزیزم من یه همکار داشتم چند بار ای وی اف کرد نشد تا بار آخر و دکتر گفت این آخرین شانسته پس آرامش داشته باش خدا رو شکر باردار شد و هنوز دخترش یکسالش نشده بود که حالش بد میشد طفلک فکر میکرد مریضه اما معجزه آسا بدون دارو باردار شده بود فقط به خاطر اینکه آرامش پیدا کرده بود شوهرش که کلا مشکل داشت خودشم همینطور اما طبیعی بچه دار شد پس آرامش داشته باش تا ان شاءا... نتیجه بگیری

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
میدونید چیه عزیزم. من کمی حس ششم دارن و خیلی جاها هم درست در میاد. عزیزم بدون ب طرز معجزه اسایی خدا ...

واای مرسی انشاءالله ممنونم خدا دل شادت کنه

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

[QUOTE=175186008]عزیزم بهترین دکترهارو رفتم دوبارم کاشت انجام دادم الان منتظرم واسه بارسوم برم کاشت بخاطر همین خسته ا ...[/QUOTE

عزیزم بهت پیشنهاد میکنم حتما یه سر برو .... خواهر منم ادرسشو از همسایمون گرفت  و رفت زیر نظرش اینقدر اذیت میشد از شهرستات میرفت تا تهران و می اومد با و جود اینکه شاغلم بود   به خواست خدا دوقلو باردار شد یه گل دختر و یه گل پسر 

به چند تا از همکاراشم معرفی کرد دکتر رو رفتن و نتیجه گرفتن با کاشت اولین بار 

صدای باران زیباترین ترانه ی خداست....