2777
2789
عنوان

دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 56 پست

عزیزم خیلیییییییا بودن ک تو اوج ناامیدی مامان شدن 

مستاجر ما ۵ بار سقط کرد دیگه هیچ امیدی بهش نداشتن دکترا ک خدا معجزه کرد 

ان شاءالله ب حق حضرت زهرا خیلیییییی خیلی زود مامان میشی😍

Off از ۶/۱۹🙃💕

میدونید چیه عزیزم. من کمی حس ششم دارن و خیلی جاها هم درست در میاد.

عزیزم بدون ب طرز معجزه اسایی خدا بهت بچع میده زیاد دور نیس وحس میکنم دختره. 

واستون دعا میکنم حتما. خدا اگه چیزی میده نعمته نده و بگیره هم حکمته حتما ی صلاحو حکمتی تو کار خدا بوده

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۰سال نازایی دارم تنبلی تخمدان دوبارم کاشت منفی داشتم

منم ۵ساله تنبلی تخمدان دارم چند کیلوهستی

😔5ساله توحسرتشم😔واسه مـ👧ـامــ👦ــان شدنـم🤰 میـشـه👨‍👩‍👧‍👦 یـه صـلـوات بـفـرستـیـن👶😢
خاک توی سرت که این همه بدبخت هستی . مثلا بچه دار هم نشی دنیا به آخر می رسه. خیلی ساده هستی .

انشالله عاقبت بخیرصالح بشید....

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
ایشالا تو سال ۱۴۰۰ باردار بشی یه دختر خوشمل موشل😍 چون دختر دوس دارم آرزو کردم دختر بشه😂

اره ان شاءالله هرچه زودتر هرکسی بچه می خواد مامان بشه‌😍

😔5ساله توحسرتشم😔واسه مـ👧ـامــ👦ــان شدنـم🤰 میـشـه👨‍👩‍👧‍👦 یـه صـلـوات بـفـرستـیـن👶😢
بله اون سالم نازایی من ۱۰ساله خیلی دکتررفتم

عزیز دلم اگر رابطتون باهمسرتون خیلی خوبه بچه از پرورشگاه بیارید دختر عمه ی منم همینکارو کرده. به خدا زندگیش خیلی عالیه. مدیر مدرسمونم همینطور یه دختر اوردن الان ۱۰ سالش شده ماشالا.اگر رابطتونم اینقدر خوب نیست که میخواد طلاقت بده یعنی ادم روزهای سخت نیست بتور کن بچه دارم بشی یه بهانه پیدا میکنه گلم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
بیخیال قربونت برم الهی الهی ب حق خانوم فاطمه زهراک دامنت سبز بشه ب حق زجرای دل زینب کبری ک خدادلتوشا ...

مرسی عزیزم الهی خدا جواب دعاهاتو که درحق من کردی رو بده خیلی تو عذابم 

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
عزیز دلم اگر رابطتون باهمسرتون خیلی خوبه بچه از پرورشگاه بیارید دختر عمه ی منم همینکارو کرده. به خدا ...

ن پرورشگاه نمیتونیم یعنی قبول نمیکنه بعد مگه چی میشه خدابه خودمون بده ازاونام بیاریم بزرگ کنیم دوست دارم مادر شم دلم میخواد منم مادر شم 

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
مرسی عزیزم الهی خدا جواب دعاهاتو که درحق من کردی رو بده خیلی تو عذابم 

نباش خدا گر ز حکمت ببندد دردی ز رحمت گشاید در دیگری....اینو یادنرع....

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

سلام عزیزم امیدوارم خداوند هرچه زودتر دامنتو سبز کنه و یه بچه سالم و صالح نصیبت کنه چون مطمعنم لیاقت مادر شدن رو دارید 

گلم ما دعاتون میکنیم ولی خودتم دنبال درمان باش 

آی وی اف انجام دادی؟

من خودم شهرستانم ولی خیلی از اطرافیان ک مشکل نازایی هاد داشتن یعنی خانوادگی نازا بودن می اومدن تهران پیش دکتر ملک اقصی درمان میکردن با بار اول ای وی اف نتیجه میگرفتن الان همشون یکی یدونه بچه دسته گل دارن 

بهت پیشنهاد میکنم یه ویزیت پیش دکتر ملک اقصی برو حالا که خودت تهران زندگی میکنی

صدای باران زیباترین ترانه ی خداست....