2777
2789
عنوان

بی خوابی 😩

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 26 پست
من همش سعی میکنم فکر نکنم بخوابم ولی هزار جور فکر میکنم به فردا به لباس به خانواده خیلی عجیبم موقه خ ...

دقیقا جمع میشن موقعه خواب میان سراغ آدم ... منو که این بی خوابی از زندگی انداخته 🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل بی خوابی داری سه هفته از دم نوش استفاده کن دمنوش رازیانه برای خواب عالیه  یه روز بیای خون ...

البته حقیقتش بخاطر عمل کیستی که داشتم وقبلش هم سقط کردم خیلییییی بهم استرس وارد وبی خواب شدم الآنم سه ماه از اون قضیه ها گذشته ولی من به زندگی عادی برنگشتم فعالیت خاصی هم ندارم بخاطر قرص خوابی که می خوردم فشارم افت می‌کنه وخون ریزی پریودیم هم بعد اون قضیه ها زیاد شده نمی تونم زیاد راه برم وکار کنم فشارم می افته ازین طرفم بی خوابی خدایا خودت بدادم برس 🥺

[QUOTE=175167527]گذاشتم کنار عزیزم که اینجوری بی خواب شدم دیگه از ناچاری پوکساکیم 10 میخورم انگار تاثیری نداره دمنوش ...[/QUOTEاین قرصها عوارض خیلی وحشتناکی داره..دوست داشتی بیا pv برات توضیح بدم...