2777
2789

خودتو بزن ب خاب

میخابی

مردم چ عجیب شدن                                                                      من فقط ی مداد سیاه بودم ک میخواست گل قرمز بکشه                                                             احترام زیاد توهمش از شیشه بیشتره:)🖖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شبا خیلی دیر خوابم میبره نمیدونم چیکار کنم همش اینور اونور میکنم خوابم نمیبره دست خودم نیس مامان ...

خوش به حالتون من اگر مامانم یک لحظه منو ول کنه خوابم همش میگه دختر کم بخواب 

میگم مامانمن همه کار ها تو انجام دادم غذا هم برات درست کردم خودت هم کاری داشته باشی میتونی انجام بدی چیکار به من داری ؟ میگه باشه برو بخواب تا میرم تو اتاق بخواب صدا میزنه فاااااااااااااااااااطططططططططمممممممهههههههههه

نمیزاره بخوابم 

منم شبا خیلی دیر خوابم میبره نمیدونم چیکار کنم همش اینور اونور میکنم خوابم نمیبره دست خودم نیس مامان ...

منم مادرم مشکل بی خوابی داشت که ناشی از افسردگی واعصاب بود الان خوابش درست شده واقعا کلافه کننده ست واسه من قبلا خیلی خوب بود ولی در اثر یک شوک عصبی خوابم اینجوری بهم ریخت شما چند ساعت می خوابین

سه واینا خوابم می‌بره هفت بیدار میشم دیگه خوابم نمیبره تا سه ی شب بعدی

مشکل بی خوابی داری سه هفته از دم نوش استفاده کن دمنوش رازیانه برای خواب عالیه 

یه روز بیای خونه ما شب ساعت ۱۰ خوابت میبره از بس تو خونمون کار هست 

در طول روز اگر کار نداری بر پیاده روی هی تو خونه بچرخ که خسته بشی

منم مادرم مشکل بی خوابی داشت که ناشی از افسردگی واعصاب بود الان خوابش درست شده واقعا کلافه کننده ست ...

من همش سعی میکنم فکر نکنم بخوابم ولی هزار جور فکر میکنم به فردا به لباس به خانواده خیلی عجیبم موقه خواب همه جور فکری میاد به سرم

شبا ماست و دوغ چند ساعت قبل خاب بخور .. دمکرده بابونه بعضی شبا بخور..این قرص های چرند ضرر داره نحور ...

گذاشتم کنار عزیزم که اینجوری بی خواب شدم دیگه از ناچاری پوکساکیم 10 میخورم انگار تاثیری نداره دمنوش امتحان کردم ولی دوغ و ماست نه می ترسم چون لبنیات هستن اثر دارویی که می خورم رو ازبین ببره عزیزم بازم خیلی ممنون ازت