2777
2789

دیروز بتام ۲۰۰ بوده،احتمال خارج رحمی دادن چون ساک دیده نشد،بستری کردن امروز دوباره گرفتن ۱۱۹۸ شده،از دیروز دارم میمیرم از گریه

وااااا منم عدد بتام ۲۰۰ بود چون اولای بارداری ولی بعد چند روز میره بالا تا هفته ۸ باید صبر کنن

نمیدونی تو چ حالیم،از استرس دارم میمیرم،دیروز ۴ روز از موعدم گذشته بود ۲۰۰ شد امروز اینهمه رفت بالا،گفتن ۴۸ ساعت بازم میگیریم اگه بازم بره بالا داخل رحمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونی تو چ حالیم،از استرس دارم میمیرم،دیروز ۴ روز از موعدم گذشته بود ۲۰۰ شد امروز اینهمه رفت بالا، ...

خیره ان شاء الله نگران نباش 

برو یس بخون دلت اروم بشه

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور..... 
نمیدونی تو چ حالیم،از استرس دارم میمیرم،دیروز ۴ روز از موعدم گذشته بود ۲۰۰ شد امروز اینهمه رفت بالا، ...

بابا داخل رحمه پاشو از بیمارستان بیا خونه هنوز لانه گزینی نکرده جنین مظلوم برای اولی منم اینجور بودم رفتم بتا ۲۰۰ بود گفت کمه برو سنو بیرون رحمه رفتم سنو گفت اصلا ساک بارداری نیست و فلان هنوز بعد دکترم گفت برو بیمارستان منم از شناس نمیدونم چیشد نرفتم 🤣🤣🤣بعد سه هفته رفتم اوکی بود قلبشم شنیدم و اوکی 

خب خوبه دیگه، همینجوری بره بالا داخل رحم شده حتما

اگه عددش تغییر نمی‌کرد باید نگران میشدی

من عدد بتام بعد موعدم 300 بود، درحالیکه برای بقیه 1000 بود

من 8 هفته تازه با سونو واژینال قلبش اومد

خیلی ها 6 هفته قلب داشتن

ولی برای من نداشت

استرس چی داری

بابا داخل رحمه پاشو از بیمارستان بیا خونه هنوز لانه گزینی نکرده جنین مظلوم برای اولی منم اینجور بودم ...

اره شب دکتر اومد گفت داخل رحمه،از دیروز حالم بهتر شده اینو شنیدم الان منتظر جواب آزمایش بعدیم

خب خوبه دیگه، همینجوری بره بالا داخل رحم شده حتما اگه عددش تغییر نمی‌کرد باید نگران میشدی من عدد ب ...

اره دکترم اومد گف داخل رحمه خوب بالا رفته،منتطر آزمایش دومم

من 8 هفته تازه با سونو واژینال قلبش اومد خیلی ها 6 هفته قلب داشتن ولی برای من نداشت استرس چی داری

فشارم از استرس شده بود ۸ روی ۶،امروز خوبم عدد بتا بالا رفته دکترم گف احتمالش خیلی زیاده ک داخل رحمه،چون هیچ دردی ندارم

فشارم از استرس شده بود ۸ روی ۶،امروز خوبم عدد بتا بالا رفته دکترم گف احتمالش خیلی زیاده ک داخل رحمه، ...

خداروشکر، دیگه خیالت راحت باشه

فقط ب خودت برس و چیزای مقوی بخور

استراحت کامل داشته باش