2777
2789

سلام بچه ها من میخام اقدام کنم حالا دوماهی هست دکتر دارو زخم دهانه رحم بهم میده و مصرف میکنم وسطاش چندباریم رابطه داشتیم در حداقدام ،دیشبم ناخاسته کا..ترکید آیا حین مصرف دارو امکان بارداری هست؟؟؟دیروز روز تخمک گذاریمم بوده،اینم بگم دکتر گفت زخم کمه مانع بارداریت نیس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با معاینه زخمتو تشخیص دادن یا پاپ اسمیر؟؟

تو ازمایش پاپ اسمیر مگه زخمو نشون میده؟

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست
بله اگه کم باشه من یه ذره داشتم با پماد تو ده روز خوب شد

خب خداروشکر داروتو میشه بگی ببخشید البته

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست
حتما زخمو درمان کنی چیزی نیس احتمالا باهمون داروها خوب میشه برامن بادارو خوب شدنی نبود دوبار فریز کر ...

درد داشت؟ من خیلی میترسم از زخم