2777
2789
عنوان

سوسک

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 42 پست
چه میدونستم اومدم فنجون چاییپو بشورم دیدم تو سینکه .من فقط از خدا میخوام صبح بیدار نشم توروخدا دعا ک ...

خلاصه خیلی شبا حواست باشه 

یا خدا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید🌷❤🇮🇷

خدانکنه من درکت میکنم چقد حالم بهم زنه ۱۰۰بار کل ظرفارو با وایتکس شستم فرش اشپزخونه رو باز ازش چندشم ...

الآن موندم وامونده رو چه جوری بشورم بخدا دیگه خسته شدم عاقا که همش تو سفره من بدبخت یکه و تنها باید این خونه رو بگردونم الآن موندم با این سوسک چه جوری کپه ی مرگ بزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی خیلی خیلی میترسم یه شیشه مربا آب پرکردم شبا میذارم رو سوراخ سینک نیان بیرون چون ریز تا درشت ...

چه ایده ی خوبی ممنون .فقط الآن دعاکن یا این سوسکه مرده باشه یا من صبح دیگه از خواب بیدارنشم به حق امیرالمونین اگه خدایی وجود داره

الآن موندم وامونده رو چه جوری بشورم بخدا دیگه خسته شدم عاقا که همش تو سفره من بدبخت یکه و تنها باید ...

خدانکنه عزیزم تا جنازشو ندیدی نخواب چون اینا خیلی عوضی هستن نمیشه پیداشون کرد 

چه ایده ی خوبی ممنون .فقط الآن دعاکن یا این سوسکه مرده باشه یا من صبح دیگه از خواب بیدارنشم به حق ام ...

دختر من درکت میکنم حتی میرم شهرستان چون شبا تودستشویی مادرشوهرم هست خودمو تا صبح نگه میدارم نابود میشم ۱۰روز اما انشالله مرده اینجوری به خودت نگو 

چه ایده ی خوبی ممنون .فقط الآن دعاکن یا این سوسکه مرده باشه یا من صبح دیگه از خواب بیدارنشم به حق ام ...

داخل کابینت رو فردا چک کن ببین دور لوله باز نباشه دورشو کیپ کن 

داخل کابینت رو فردا چک کن ببین دور لوله باز نباشه دورشو کیپ کن 

نکته ی خوبی اشاره کردی ولی میدونی بدبختی من چیه این سینک ظرفشویی سنگینی کرده وباید بالانس شه واسه همین در کابینته باز نمیشه اگر باز میشد تارومار داشتم همونلحظه میزدم بهش.ببین من با چه عادمی زندگی میکنم 

نکته ی خوبی اشاره کردی ولی میدونی بدبختی من چیه این سینک ظرفشویی سنگینی کرده وباید بالانس شه واسه هم ...

عزیز دلم سوسک اصلا ازاشپزخونه بیرون نمیاد اگه خوابت میاد بخواب فردا توروز قشنگ اسپری بزن هرجا باشه میاد بیرون 

عزیز دلم سوسک اصلا ازاشپزخونه بیرون نمیاد اگه خوابت میاد بخواب فردا توروز قشنگ اسپری بزن هرجا باشه م ...

از بین کاشیا اومد بیرون تو تراس پودر داشتم واسه ای جونورا که گل و گیاه میزنن رو شنوشته واسه مورچه هم خوبه اونو ریختم روش به نظرت میمیره؟

از بین کاشیا اومد بیرون تو تراس پودر داشتم واسه ای جونورا که گل و گیاه میزنن رو شنوشته واسه مورچه هم ...

سلام عزیزم اره اون پودر بخوره بهش حتما حتما میمیره