2777
2789
عنوان

سوسک

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 42 پست
بابا معلوم نیس رفت کجا به نظرت اسپری پاک کننده کشتتش یانه

من فکرکردم اسپری سوسک کش زدی بهش نه گلم فکرنکنم بمیره

یا خدا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید🌷❤🇮🇷

یه راه حل بهت میگم تا عمر داری سوسکارو از بین ببری فقط

اسپری سوسک کش تارو مار بگیر و فقط ببین چه میکنه 

یه بار اسپری کنی میمیره ما همه راههارو امتحان کردیم و تارو مار فوق العاده بود خودت تعجب مبکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه تاپیک مهمی😂😂😂 نترس برو بخواب من انقد برا م اتفاق افتاده

بابا هزار بار به این مرتیکه نره غول بیشعور گفتم این زیرکابینت که فاضلاب ظرفشویی میره سفت کن انگار با دیوار حرف میزنی

ادم سوسک ببینه بره راحت بخوابه مگه امکان داره 

نه ولی من یه مدت تو خونه مامانبزرگم می‌خوابیدم بعد خونشون چون حیاطش به خونه باز می شد سوسک زیاد داشت هروقت میدیدم نمی‌ترسیدم باهاشون سلام علیک میگردم😂😂😂

𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖
نه نمیشه بگردم از این کاشی تزئینیا با سنگ آنتیک زدیم یعنی غیرممکنه پیداش کنم توروخدا بگو مرده یا نه

دقیقا از کدوما بود باورت نمیشه آشپزخونه من خیلی خلوته بخدا هرچی تو سکوت نگا میکردم خبری نبود تاددقیق ۲شب میومد بیرون یا نماز صبح هرروزریکی میدیدم😫😫😫

بابا هزار بار به این مرتیکه نره غول بیشعور گفتم این زیرکابینت که فاضلاب ظرفشویی میره سفت کن انگار با ...

الان کجاس برو از طرف من هم یکی بزنش🤞😁

𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖
یه راه حل بهت میگم تا عمر داری سوسکارو از بین ببری فقط اسپری سوسک کش تارو مار بگیر و فقط ببین چه می ...

الآن چه کنم عاره اونا خیلی خوبن ما سوسک نداریم ولی این یهدونه از عالم غیب اومده .به نظرت واسه الآن با اون اسپری پاک کننده خبر مرگش مرده یانه

بابا هزار بار به این مرتیکه نره غول بیشعور گفتم این زیرکابینت که فاضلاب ظرفشویی میره سفت کن انگار با ...

خودت پی گیر باش مردا نمیترسن براشون مهم نیست من ازافق کوروش یه اسپری گرفتم ۷۰تمن هرشب میزدم جاهاش مشکوک الان از مهر تا الان ۱شب یا ۱ساعت سوراخ سینکمو باز نذاشتم چون ازااونجا میان بیرون 

الآن چه کنم عاره اونا خیلی خوبن ما سوسک نداریم ولی این یهدونه از عالم غیب اومده .به نظرت واسه الآن ب ...

چند بار اسپری کردی؟

دیدیش یا فرار کرد یهو از جلو چشمت رفت؟

اگه زیاد اسپری کردی احتمال داره مرده باشه اما بازم معلوم نیست

الآن چه کنم عاره اونا خیلی خوبن ما سوسک نداریم ولی این یهدونه از عالم غیب اومده .به نظرت واسه الآن ب ...

برو بگرد تخم بذاره بیچاره ات میکنه خدای نکرده اینا فقط شب توتاریکی میان بیرون 

خودت پی گیر باش مردا نمیترسن براشون مهم نیست من ازافق کوروش یه اسپری گرفتم ۷۰تمن هرشب میزدم جاهاش مش ...

چه میدونستم اومدم فنجون چاییپو بشورم دیدم تو سینکه .من فقط از خدا میخوام صبح بیدار نشم توروخدا دعا کنین شاید دعای شماها گرفت.مرتیکه خودشم نیست اینقدرم از سوسک میترسم فقط اسپری دم دستم بود که زوم بهش الآن نمیدونم کجاس.به نظرت مرده

خو خاک تو سرم کنن

خدانکنه من درکت میکنم چقد حالم بهم زنه ۱۰۰بار کل ظرفارو با وایتکس شستم فرش اشپزخونه رو باز ازش چندشم میشه

چه میدونستم اومدم فنجون چاییپو بشورم دیدم تو سینکه .من فقط از خدا میخوام صبح بیدار نشم توروخدا دعا ک ...

منم خیلی خیلی خیلی میترسم یه شیشه مربا آب پرکردم شبا میذارم رو سوراخ سینک نیان بیرون چون ریز تا درشت هستن یکیش بیاد بیچاره شدم 

چه میدونستم اومدم فنجون چاییپو بشورم دیدم تو سینکه .من فقط از خدا میخوام صبح بیدار نشم توروخدا دعا ک ...

ازسوراخش امده