2777
2789
عنوان

دلم گرفته

149 بازدید | 19 پست

بچه ها خیلی دلم گرفته چند روزه کارم شده فکر کردن با اینکه 24 سالم شده تازه همش حس میکنم دیگه جوونی رفته 22فقد جوونی بوده اصن خیلی دلم گرفته بیاین حرف بزنیم:)

چ فکری گلم

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سن فک میکنم حس میکنم جوونی قبل 24بوده:)

ن عزیزم چ فکریه گلم هنوز اول جوونی و اول راه

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
ن عزیزم چ فکریه گلم هنوز اول جوونی و اول راه

اصن نمیدونم چرا به اینا فک میکنم شما چندسالتونه؟اگه فضولی نیس ینی کلا این فکرا با ادم میمونه بنظرتون؟یا الکی حساس شدم

اصن نمیدونم چرا به اینا فک میکنم شما چندسالتونه؟اگه فضولی نیس ینی کلا این فکرا با ادم میمونه بنظرتون ...

من ۱۸ سالمه

ن بابا گذراس مگه چندسالته ک این فکرا کنی

مجردی؟

اره مجردم نمیدونم حساس شدم:)قدر این سن و سالو بدون

چشم عزیزم

اره خیلی حساس شدی چون سنت هنوز اصلاااا زیاد تیس فقط فکره

هیچیت نیس .روحیت خراب شده.

ورزش کن.پیاده روی .هرکاریکه لذت داره برات نمازبخون

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
منم ۲۴ سالمه خیلی خوشحالم سنم بالاتر رفته جون هم عاقل تر شدم هم تجربه های خوبم زیادتر شده تازه او ...

تاحالا نشده مث من فک کنی؟من چند روزه خیلی ناراحتمو فک میکنم:)

دارم واسه کنکور ارشد میخونم البته فعلا که روحیم حساس شده درست نخوندم چند روزه

منم چندروزکه میخونما دلم میگیره.کلا به تنبلی تودرس عادت دارم🤣

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !