2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا

یه زمانی مادرم تشخیص سرطان دادن زندگیمون داعون بود از گریه وزنش کم شد زرد شد غذا نمیخورد سه تا توده تو کبدش بود خدارو شکر ی روز با این همه دعا به طرز معجزه اسایی شفا گرفت ولی هر بار ازمایش میده تنمون میلرزه

روانشناسی کودک
یه زمانی مادرم تشخیص سرطان دادن زندگیمون داعون بود از گریه وزنش کم شد زرد شد غذا نمیخورد سه تا توده ...

خداروشکرعزیزم خداهیچکس وباخونوادش امتحان نکنه دخترمنم کبدش بزرگه اسمه کبدکه میادهمه ی بدبختیام یادم میوفته توروخدابرام دعاکن

میگن باکسی که عاشق بوده واردرابطه نشین بوی معشوقه اش که بیادمیزنه زیرهمه چی😭😭😭😭
کبدم چربه خیلی 

عزیزم من خودم گرید دو بودم وقتی مادرم مریض شد از ترسم طی یه سال کل وزن اضافمو با ورزش زیاد و رژیم سالم و کم خوردن ابپز خوردن و میوه و سبزی درمان کردم البته بگم با هیچ قرصی بدون ورزش و رژیم نمیتونی درمان کنی درمانش فقط ورزش و کاهش وزن و سالم خوریه

روانشناسی کودک
خداروشکرعزیزم خداهیچکس وباخونوادش امتحان نکنه دخترمنم کبدش بزرگه اسمه کبدکه میادهمه ی بدبختیام یادم ...

از ته دلم آرزو میکنم که هیچ مشکلی براشون به وجود نیاد و همیشه تندرست باشن💗🌸

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       
خداروشکرعزیزم خداهیچکس وباخونوادش امتحان نکنه دخترمنم کبدش بزرگه اسمه کبدکه میادهمه ی بدبختیام یادم ...

الهی بمیرم انشالله خدا شفاش بده به حق علی اصغر امام حسین.چند سالشه؟علتش چیه؟ از ظاهر معلومه؟

روانشناسی کودک