2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 40 پست
عزیزم خواستم بگم شعور تقسیم کردنی نیس باید تو ذاتت باشه....چون دوبار توهین کردی خواستم بگم ک خیلی عل ...

اولا من عزیز شما نیستم 

دوما توهین نکردم فقط خواسم خودتو بشناسی

دربرابر مشکلات ادما یکم مهربونتر باش نه که زرتی بیای بگی خودخواه

به اندازه کافی هم شعوراینو دارم دل نشکنم

....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امیدوارم این موضوع رو بفهمید ک کرونا پدرو مادرا رو میکشه...

امیدوارم شما هم این موضوع بفهمید که میگه پول تعمیر سه تا دندون توی شهر خودم ندارم ...

منم موافق هستم که رفتنش با اتوبوس برای پدر و مادرش خطرناکه اما متوجه نیستم که کجای صحبتش بویی از خودخواهی داشت یا اینکه بخواد بفکر پول شوهرش باشه و پدر و مادرش به کشتن بده!

هر چند از پیام هاتون توی این تاپیک از ریپلای کردن شما پشیمون شدم.

دون شان من بود هم صحبتی با شما...

امیدوارم شما هم این موضوع بفهمید که میگه پول تعمیر سه تا دندون توی شهر خودم ندارم ... منم موافق هست ...

🤪🤪🤪

مربی بدنسازیم 💪💪با اراده و پرقدرت تلاش کن برای رسیدن به هدفت.😉🙃
خب عزیز دلم شما الان به فکر زندگیتی که هم هزینه دکترت کمتر بشه هم فعلا پول تعمیر ماشین ندی هم خرج نک ...

رفتنم چهار پنج ساعت طول میکشه بعد معاینه میکنه نوبتش واسه دو سه روز بعدشه یکی دو ساعتم راه بود که غصه نداشتم 

لایک نکنین لطفا 😊
رفتنم چهار پنج ساعت طول میکشه بعد معاینه میکنه نوبتش واسه دو سه روز بعدشه یکی دو ساعتم راه بود که غص ...

ببین گلم دیگه فعلا شرایط اینجوریه پس به نفعتونه ماشین خودتون رو درست کنین . بالاخره که باید درست بشه حالا یکم زودتر . ببینین میتونین قرض کنین و عید پس بدین یا نه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
ممنوونم   ومن کرونا گرفتم همسرم کادر درمانه هردوسالشو من گرفتم  از بیمارستان ایشون گرفتن د ...

یعنی یکبار که بگیری دوباره هم احتمال مبتلا شدن هست؟

لایک نکنین لطفا 😊
یعنی یکبار که بگیری دوباره هم احتمال مبتلا شدن هست؟

بله عزیزم حتی من خودم امسال یه بار گرفتم چون بیماری تو بدنم بود و ضعیف شدم دوباره هم کرونام برگشت بعد از دوماه 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
بله عزیزم حتی من خودم امسال یه بار گرفتم چون بیماری تو بدنم بود و ضعیف شدم دوباره هم کرونام برگشت بع ...

وای چه بد انشاالله بلا دور باشه 

منم فعلا منصرف شدم از رفتن 

لایک نکنین لطفا 😊
بله عزیزم حتی من خودم امسال یه بار گرفتم چون بیماری تو بدنم بود و ضعیف شدم دوباره هم کرونام برگشت بع ...

میشه گزارش بزنین این تایپیک حذف شه کسی از آشناها بخونه کاملا متوجه میشه منم 😂

لایک نکنین لطفا 😊
ببین گلم دیگه فعلا شرایط اینجوریه پس به نفعتونه ماشین خودتون رو درست کنین . بالاخره که باید درست بشه ...

انشاالله ماه دیگه پول میاد دستمون درست میکنیم این ماه اینجوری بوددیگه .

میگم میشه گزارش بزنین این تایپیک حذف شه ممنون 

لایک نکنین لطفا 😊
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز