2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 40 پست
عزیزم خب میگن که مقدور نیست واسشون اینقدر هزینه کنن.

شوهرش باید بفکر باشه خب..نمیتونه هزینه کنه باید زن و بچه شو ببره جایی که بتونه هزینه درمان بچه رو پرداخت کنه...بچه اونم هست بلاخره..من حس میکنم انقد استارتر شور میزنه شوهرش بیخیال شده

این روزا.. یه "قاب عکس خالی" ام..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کاری کردی تگ کردی  چطور میتونید انقد رک بگید خودخواهی یه ذره فک نمیکنید شاید یکی شرایطشو ن ...

@نی_نی_یار_5 من جواب ندادم فقط بخاطر حرف شما

مربی بدنسازیم 💪💪با اراده و پرقدرت تلاش کن برای رسیدن به هدفت.😉🙃
با ماشین دربستی چهارصد پونصد میشه پدلش چهار پنج ساعت راشه 

ببین اگه شرایط عادی بود هیچ کس نمیگفت چرا میخوای بری  اما دوست عزیز حتی خودت تو اتوبوس بشینی با بچه کوچیکت احتمال اینکه کرونا بگیری داری چطور میتونی این ریسکو کنی و و بری خودتم میدونی هزینه درمان از اون بیماری با خوردو خوراک و مراقبتهای روانیش خیلی بیستر از پول سه تا دندون میشه 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

خب عزیز دلم شما الان به فکر زندگیتی که هم هزینه دکترت کمتر بشه هم فعلا پول تعمیر ماشین ندی هم خرج نکنی ماشین دربست نگیری هم بری خونه مامانت که پول مسافرخونه اینا ندی و هم راحتتر باشی ولی حق نمیدی پدر و مادرت به فکر خودشون باشن ؟ برای دندون دخترتون میتونی یه جوری با اتوبوس بری که فقط برسی مطب و باز برگردی شهر خونه خودت  

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
ببین اگه شرایط عادی بود هیچ کس نمیگفت چرا میخوای بری  اما دوست عزیز حتی خودت تو اتوبوس بشینی با ...

شیر مادرت حلالت....

نه به فکر دندون درد بچه اش هست ! نه شوهرش نه پدر و مادرش! وقتی پول نیست نمیتونه پول چاپ کنه که!

امیدوارم این موضوع رو بفهمید ک کرونا پدرو مادرا رو میکشه...

شیر مادرت حلالت....

ممنوونم   ومن کرونا گرفتم همسرم کادر درمانه هردوسالشو من گرفتم  از بیمارستان ایشون گرفتن دادن به بنده یعنی خانواده های کادردرمان دارن اسیب میبینن سر این قضیه 😢😔من میدونم چقد سخته روند خوب شدنش طاقت فرسات مخصوصا اگه سنت بالا باشه 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
نه به فکر دندون درد بچه اش هست ! نه شوهرش نه پدر و مادرش! وقتی پول نیست نمیتونه پول چاپ کنه که!

میخواد بره اونجا سه تا دندون درست کنه یه دونه درست کنه ...پول سه تا دندون داره ...

ممنوونم   ومن کرونا گرفتم همسرم کادر درمانه هردوسالشو من گرفتم  از بیمارستان ایشون گرفتن د ...

کاری ب استارتر ندارم چون ایشون متحرمامه از بچه ها مشورت خواست ولی واقعا متاسفم واسه شعور اونایی ک چرت میگن درمقابل این موضوع

توام خیلی بی فکری!

عزیزم خواستم بگم شعور تقسیم کردنی نیس باید تو ذاتت باشه....چون دوبار توهین کردی خواستم بگم ک خیلی علامه نیستی