2777
2789
عنوان

پربود

131 بازدید | 36 پست

دوستان من نزدیک ۱ هفته ست عقب انداختم علایم پریود دارم و نامزد دارم ولی یک هفته قبل عادت نزدیکی فقط در حد سطحی بوده میترسم چرا پریود نمیشممم😭دلم میخواد عروسی بگیرم بچه نباشه بع وقت 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

یه چیزی روشی بگین زود پریود شم 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زعفرون دم کن بخور

خیلی خوردم نشدددد 

شما مطمئنی باردار نیستی؟؟ یه بی بی چک بده

آخه مگه با رابطه سطحی باردار میشه آدم من باکره ام 

آره میشه

دلمو نریز تورو خدا الان اصن وقت حاملگی نیست 😭

من همینجا شنیدم ک گفتن باردار شدن ربطی ب باکرگی  نداره یعنی امکانش هس باردار بشی و باکره باشی

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی
بی بی چک بزار ببین چه خبره 

درست نشون میده میشه یه مارک خوب معرفی کنی و ناشتا استفاده کنم یا هروقت هرساعت بود میشه

تو گوگل سرچ کردنم امکانش هست 

وایییبی عروسی میخوام من چه بچه ای اه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز