2777
2789
عنوان

پربود

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 36 پست
من همینجا شنیدم ک گفتن باردار شدن ربطی ب باکرگی  نداره یعنی امکانش هس باردار بشی و باکره باشی

مگه یه هفته قبل پریودی بدن من آمادگی بارداری مگه 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من تعریف مدیکور شنیدم ناشتا نمیخواد باشی ولی شب زود بخواب با ادرار اول صبح بزن 

الان بزنم نمیشه ؟

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
اگه خدا بخواد میشه😉

اصن خدا نباید بخواد من آمادگی ندارم 😂

بی بی چک بزار ببین چه خبره 

۱۸روز بعد رابطه ازمایص خون مشخص میشه؟؟؟؟ویا ۲۸روزبعد رابطه بی بی جک مشخص میکنه؟؟+

بایه صلوات آمین بگو دوست عزیز .خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم💕💕💕
چی بگم واالا

شما متاهلی؟

۱۸روز بعد رابطه ازمایص خون مشخص میشه؟؟؟؟ویا ۲۸روزبعد رابطه بی بی جک مشخص میکنه؟؟+

نزدیک ۲ هفته میشه پس بی بی بزنم فقط یه روز یا چندروز تکرار کنم 

اره ۱ساله

اخه طوری گفتی فک کردم بار اولتون بوده ک اینجوری استرس گرفتی گفتم حتما بهد یکی دوماه اینطوری شده

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی
احتمالش هست تخمک گزاریت همون روز بوده 

آخه تمام علایم پریودی رو همون روز هم داشتم ها یکی هم واسه عفونت اداری قرص مصرف میکردم اون عقب ننداخته

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز