2777
2789
عنوان

قهر با شوهر

566 بازدید | 42 پست

سلام به خانوم های شوهر دار و باتجربه... من ۴ سال با همسرم دوست بودم و عاشق همیم و الان یکسال و دوماهه که عقد کردیم و دوماهه که به مشکل خوردیم و من اومدم خونه بابام و باهاش قهرم...

خیلی باهام سرده خیلی حرفای بد بهم زده که من باورم نمیشد ی روز این حرفارو بزنه.میگه عاشقتم ولی ازم دور شو تا دلتنگت شم تا خودمو پیدا کنم میگه زندگیمو نابود کردی اگه این مشکل قبل ازدواج بود من شاید باهات ازدواج نمیکردم😔.  این مشکل حقیقتش اینکه من بهش گفتم قبل از درگذشته با یکی در ارتباط بودم اما دوسش نداشتم و ی رابطه کوتاه بود همین.

خیلی حس بدی دارم یدفعه همه چی خراب شده نمیدونم چطور باید طرزفکرشو درست کنم چه حرفایی بزنم تا دوباره خوب شیم باهم؟ 

بهم میگه من دنبال بازسازی رابطمونم ولی نمیدونم چطور 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گذشتت ربطی بهش نداشت ک گفتی باید بدونی ک نباید ازرابطه هاتوبگید......

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

برید مشاوره تا اوضاع بدتر نشده

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

وا درمورد گذشته ب شوهرتون چرامیگید منم دوس پسر داشتم ولی اصلا ب شوهرم حرفی نزدم چون میدونم حساسه سرد میشه

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

چرا از رابطه ی قبلی گفتی خب

اگ ازاول نگفته بودی نمیکفی 

اظهار گناه فقط در درگاه خداس

هم روانشناسی هم دینی میگن نگید بهتره

من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟

چرا اینهارو الان گفتی بهش.برعکس نامزد من به من گفت در گذشته با کسی بودی گفتم نه یکدفعه خیلی بهم شک کردسوال پرسید گفت با چند نفر بودی تمام کردم باهاش.انگار به قلبم خنجر زدن.دیگه نمیتونم دوسش داشته باشم .چرا ادم اینطوری میشه.ان شالله مال شما درست شه.حالا چرا گفتی

چی میخواید از گذشته که باگو میکنید؟؟

بعدم ی رابطه کوتاه بوده دیگه اون اقاهم شمارو بخواد میبخشه 

مخسره بازیا چیه 

عالم و ادم دیگ گذشتشون کسی بوده 

دنباله مریم مقدسن اینا

چرا از رابطه ی قبلی گفتی خب اگ ازاول نگفته بودی نمیکفی  اظهار گناه فقط در درگاه خداس هم روان ...

دقیقا همینطوره

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 

بنظرم  گفتی اوضاع بغرنج شده 

بجزمشاور ماهر راهی نمیدونم.

گلم نسبت به تویکم سردشده .مردا حتی خودشونم کثافت بوده باشن وبین دخترا غرق شده باشن دوست دارن زنشون هیچکس وندیده باشه وافتاب مهتاب ندیده باشه. حالابایدمشاورباهاش حرف بزنه.توخودتوکوچک نکن .بگوبرای مشکلمون حتمابایدبریم مشاور.یه خوبشوهم پزداکن من چندتادیدم کلیم پول دادم اخرجلسه گف هیچی .نتیجه نداش .من فقط ویزیت دادم😐😐😐😐

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !

الانم احساس پشیمونی یا عذاب وجدان چیزیو حل نمیکنه ک هیچ شاید ی اتویی شه برای بعدا.ک بدونن شما پشیمونی هی سرکوفت شه برات.با ی مشاور مشورت کن با بگه چطوری رفتار کنی.اینحور موقعا خیلی خشن شی ممکنه بدتر شده خیلیم شرمنده باشی شاید باعث سرکوفتای بعدی شه

من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟
چی میخواید از گذشته که باگو میکنید؟؟ بعدم ی رابطه کوتاه بوده دیگه اون اقاهم شمارو بخواد میبخشه  ...

بهم میگه باید فقط میگفتی تا قبل ازدواج بفهمم  میگه بازیم دادی 

اسی جان بزرگترین اشتباه زندگیت همین بوده الان با شناختی که از نامزدت داری میتونی متوجه بشی آیا از اون دسته آدمای هس که گذشته رو فراموش میکن یا اون دسته که در گذشته زندگی میکن و یدک میکشن اگر اولی هست که تلاش کن دلشو آروم کنی اگر دومیه گند زدی به آینده. ت

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین