2777
2789
عنوان

شوهرم ۴ روزه هنوز نیومده دنبالم

998 بازدید | 12 پست

نمیدونم کجاس ۴ روز دیگه ام روز زن میشه نمیاد دنبالم منت کشی ، اصلا براش مهم نیس حالم منم درد دارم کلیه ام درد میکنه اینجا راحت نیستم خونه مردم ، اعصابمو خورد کرده ... چرا نمیاد؟

چرا قهر کردی خونرو خالی کردی؟

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون بهم حرفای خیلی بدی زد وکتکم میزنه، دلمو خیلی شکوند تحملشو نداشتم 

خب الان بیاد دنبالت میخوای برگردی ؟  دیگه تحملشو داری؟

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
خب الان بیاد دنبالت میخوای برگردی ؟  دیگه تحملشو داری؟

معلوم نیس بیاد حرفامو بزنم بهش اصلا گوش نمیده حرفمو همش میزنه وسط بحث نمیذارم خواستمو بگم ، شاید بگم پول بده برم مشهد پیش پدر ومادرم 

ما تا ندونیم چرا خونه ات رو ترک‌کروی چی بگیم من مخالف ضد درصد ترک خونه ام مگه کتک زدن و خطر جانی ب ...

کارش وحرفاش خیلی زشت بود هرکسی بود همینکارو میکرد تا۵ عصر میخواابه بعدشم منومیزنه که چرا بیدارم نکردی  ، حالا من از ۷ صب بیدارم رو سرش و هعیییی بیدارش میکنم با روشهای مختلف تهم فحش وکتک کارر هرروزشه

خودت رفتی خونه مردم ؟ ب حالت قهر؟

اره چن شب پیش اومدم خونه داییم قهرم باهاش ، بهش پیام دادم عوض شدی بهم پیام بده بددهنتی و اخلاقای بد تو تونستی بذاری کناربیا دنبالم